Ördög Nóra kifakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindennek van egy határa. Ördög Nóránál is eljött ez a pont és szomorú üzenetet írt ki a Facebook-oldalára.

Kellemetlen helyzetbe került a Balatonnál Ördög Nóra. A TV2 műsorvezetője, nagyon elkeseredett, hogy míg az éttermekbe beengedik a kutyáját, addig a szálláshelyen „nem kívánatos vendégek” a négylábúak.

„Ha nekem lenne egy 3 csillagos - tehát nem kényes bútorokkal telepakolt - szállodám a Balaton partján egy yacht clubban, ahol a hajótulajdonosok jelentős százalékának van kutyája, és az ottani étteremben is szívesen látják a szőrös vendégeket, eszembe nem jutna kitiltani a szálláshelyről a négylábúakat. De hát ez én vagyok. 2017. Magyarország”

- írta le a véleményét Ördög Nóra

Újabb műsort kap Ördög Nóra: a TV2 gasztro tehetségkutató műsorát fogja vezetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170629-ujabb-musort-kap-ordog-nora-a-tv2-n.htmlÖrdög Nóra arcát furcsa smink borítja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170619-furcsa-sminkben-pozol-ordog-nora.htmlÖrdög Nóra ázsiai útja nem volt pihentető: rengeteget dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170615-ordog-nora-azsiai-utja-nem-volt-pihenteto.htmlÖrdög Nóra a Balatonról posztolt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170611-igy-elvezkedik-a-balatonnal-ordog-nora.htmlUtolsó forgatási napjához érkezett Ördög Nóra: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170602-elerkezett-az-azsia-expressz-utolso-forgatasi-napja.htmlKiderült, mi Ördög Nóra legnagyobb ellensége Ázsiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-ordog-nora-es-az-azsiai-idojaras.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.