Alyson Hannigan a Buffy a vámpírok réme, vagy a nagysikerű Így jártam anyátokkal sorozatok híres színésznője, az atlantai régióban nőtt fel, mely igen nagy hatást gyakorolhatott rá, hiszen 2014-ben visszatért ide férjével, és vásárolt egy csodás penthouse-t, melyet most eladásra kínál.

Forrás: AFP
Így néznek ki most, az Így jártam anyátokkal szereplői - Fotók!
Az Így jártam anyátokkal sorozata lassan 3 éve ért véget, de az igazi fanatikusok sosem hagyják abba. A szereplőkön azért meglátszik az idő múlása. Nézd meg, hogy néznek ki most!

Az Amerikai pite zenetáboros lánya, 3 évvel ezelőtt 810 000 dollárt fizetett az ingatlanért, most azonban közel 1 350 000 dollárt kér érte.

Alyson Hannigan 3 évvel ezelőtt 810 000 dollárt fizetett az ingatlanért, most azonban közel 1 350 000 dollárt kér érteForrás: Atlanta Fine Homes, Getty Images

A 250 négyzetméteres, 3 szobás lakásban, a sötét brazil keményfa remek kontrasztot teremt a ropogós fehér falakkal és az ezüstszínű felületekkel. A nappali 4 méter magas ablakai azonban mindenkit megállítanak egy percre; a látvány a városra egyszerűen lenyűgöző.

Mind a konyhában, mind a fürdőszobákban túlnyomórészt a fehér színkép dominál, beleértve a szekrényeket, a csempéket és a lámpatesteket. Az egyik figyelemre méltó kivétel a nagy fürdő sötét barna szekrényei és egy hasonló árnyalatú pult.

Panorámás kilátás nyílik a privát teraszokról is, amelyek a nappaliból és két hálószobákból nyílnak. Atlanta déli városrészében gyönyörködhet majd az, aki megveszi ezt a csodás penthouse-t.

Az exkluzív White Provision-ban található otthonhoz tartozik még egy körmedencét, egy fitneszközpontot, három parkolóhelyet és külön tároló helyiséget.

/1707/Alyso201771110183