Legjobb barátjához "ment hozzá" Eileidh Paterson, ezzel valóra vált az utolsó kívánsága. Az ötéves kislány királylányokhoz méltó szertartást kapott, de legyőzte a gyilkos kór. Utolsó útjára is hercegnőként kísérték.

Az ötéves Eileidh Paterson mindene a hercegnők voltak, a legnagyobb álma pedig az volt, hogy hozzá mehessen legjobb barátjához, mesebeli szertartást szeretett volna. A szülei minden kívánságát igyekeztek teljesíteni, Eileidh ugyanis egy gyilkos kórral, a rákkal küzdött.

Eileidh Paterson örök barátságot fogadott barátjánakForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Kenny Elrick / Swns.Com

Természetesen megszervezték lányuk számára az esküvőt, egy skóciai városkában, Morayban került sor a szertartásra, ami alatt a kislány igazi királylánynak érezhette magát. Legjobb barátjával a család előtt fogadták meg, hogy örökké barátok lesznek.

Eileidh Paterson és örök barátja, Harrison GrierForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Kenny Elrick / Swns.Com

A róluk készült képek bejárták a világot, mindenki szívét megérintette a történet, aminek sajnos nem mesebeli felépülés lett a vége. A kislányt legyőzte a gyilkos kór, de a temetésén is hercegnő lehetett. Lovas hintó szállította a kislány koporsóját, ami  rózsaszínű volt. A kislány előtt tisztelegve mindenki beöltözött: szuperhősök, és hercegnők kísérték így az utolsó útjára, valamint 30 motoros.

Mindenki hercegnőnek, szuperhősnek, vagy valamilyen rajzfilmfigurának öltözött a temetésenForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com
30 motoros kísérte a királylánytForrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com