Betsey Johnson életmódja ugyanolyan színes, mint a tervei. Néhányan úgy vélik, hogy stílusa túl sok(k), de egy biztos, Betsey az unalmastól és a biztostól távolabb nem is állhatna. Meglesheted, sőt akár ki is próbálhatod álomszerű mexikói házát!

Betsey 75 éves, az amerikai divattervező munkáit a zene és a képzőművészet ihleti. Kollekciói nem csupán színeiben és formáiban, de anyagaiban is kitűnnek; a korai időben például készített ruhákat zuhanyfüggönyből és autókárpitból is. Nem csodálkozhatunk hát mexikói házán se, melyet egyébként szívesen ad bérbe, így akár te is élvezheted a Guerreróban található, inspiráló ház impulzív hatását.

Betsey Johnson életmódja ugyanolyan színes, mint a terveiFotó: Abdul Ortiz

A 60-as években kezdtem utazgatni, de valahogy mindig Mexikóban kötöttem ki. Szeretem az itteni embereket és a művészetet. Amint megláttam ezt a funkys tengerparti várost, tudtam, hogy vennem kell itt egy házat. – mesélte Betsey, az ELLEDecornak

Forrás: Apostrophy's, Genève, Dylan Perrenoud
9 monokróm enteriőr a világból
A monokróm, azaz egyszínű enteriőrök viszonylagosan újnak számítanak. Ezt a stílust követve a lakberendezés cseppet sem válik könnyebbé, sőt. A monokróm lakberendezés során egy, maximum két színt követhetünk – ebből pedig az egyik a fekete vagy a fehér kell hogy legyen. Nézd meg őket!

A Betsey-villa

Ebben a kis halászfaluban - amit a nyugati turizmus még nem fertőzött meg – található ez a 4 hálószobás és 6 fürdőszobás privát menedékhely. Andrés Saavedra mexikói tervező segítségével alkotta meg a divattervezőnő a saját csodaországát úgy, hogy közben megőrizte a ház integritását, a lenyűgöző márványpadlóktól a nagy boltívekig. A New York-i divatot tükrözi, miközben a mexikói design bonyolult szépségét ünnepli. Jól olvasod, ez lehetséges!

Andrés Saavedra mexikói tervező segítségével alkotta meg a divattervezőnő a saját csodaországát úgy, hogy közben megőrizte a ház integritását, a lenyűgöző márványpadlóktól a nagy boltívekigFotó: Abdul Ortiz

Azt akartam, hogy ez a ház csak Betsey-nek szóljon  – mondta Johnson.

A buja, zöld ingatlan pálmafákkal, végtelenített medencével és mesés csendes-óceáni kilátással büszkélkedhet. 

Belül egy kaleidoszkópikus színpalettával, a tervező nagyobb méretű fotóival üdvözli a látogatót, itt minden olyan egyedi, mint maga Betsey.

A hálószobák külön témára épültek; a legextravagánsabb nyilván Betsey szobája, a rock & roll stílust eleveníti meg.

Akárhonnan is érkezel, a Betsey-villában megtalálod majd a saját világodat már 618 dollár/éjtől.

/1707/Betse2017718151316