Nem csupán a rappet kedvelők számára lehet mesés kincs ez az ingatlan..Tupac Shakur Los Angelesi házát jelenleg 2,6 millió dollárért árulják, ez volt az utolsó otthona. Ám, van benne némi csavar; vajon ki az, aki el akarja adni?

Ez a mediterrán stílusú ház, mely Woodland Hillsben található, igazából sosem volt a rapper tulajdona. 1995-ben bérelte ki, de nem egyedül, menyasszonya, Kidada Jones is itt élt vele. 1996-ban már elkezdték intézni a ház megvételét, melyre azonban 2Pac halála miatt sosem kerülhetett sor.

Tupac Shakur Los Angelesi háza mediterrán stílusú házát jelenleg 2,6 millió dollárért áruljákForrás: Getty Images, Keller Williams Real Estate Agency
Tupac Shakurról kevesen tudják, hogy szenvedélyesen szeretett olvasni, kedvencei közé tartozott többek közt William Shakespeare, Niccolò Machiavelli és Kurt Vonnegut is. Sőt, verses kötete is megjelent halála után, The Rose That Grew from Concrete (Rózsa, mely a betonból nőtt ki) címmel - önmagát látta így. Egy interjúban így nyilatkozott; „Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!"

A közel 600 négyzetméteres, 6 hálószobás és 4,5 fürdős otthon – bár tulajdonosa a 20 év alatt sokat korszerűsítet az ingatlanon – megőrizte Tupac nyomát, így egyfajta hagyatékként tekinthetünk rá.

Életéről film is készült;

Ez a mesés otthon csodálatos kilátást nyújt a völgyre, luxus mivoltát híven tükrözik az étkezőjében és nappalijában található velencei gipsz falak, a 15 férőhelyes garázs, valamint a főlakosztályhoz tartozó kandalló, privát nappali, gardrób és egy hatalmas fürdőszoba, melyhez két zuhanyzó és egy jakuzzi is tartozik.

Less be a világ egyik legnagyobb rapperének volt otthonába.

/1707/_rulj2017719145513