Futurisztikus és merész megoldásokat is láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen. Sokan kitűntek meglepő választásaikkal, például Rihanna is, akit most a mozikban is megcsodálhatunk majd.

A legrendetlenebb 

Laverne Coxnak ez a fehér ruhája nagyon rossz választás volt. Rendetlenül lógott rajta, és láthatóan ő sem érezte magát benne túl jól, mert végig olyan furcsán, olyan nőietlenül pózolt, hogy az összhatás csak még rosszabb lett. 

Laverne CoxForrás: Northfoto

A legmerészebb 

Nem Charlize Theron az első, aki az egy szál melltartót bevállalta a vörös szőnyegen, de rajta mégis nagyon meglepődtünk. Hiszen a színésznő stílusa általában kifogástalan, ez pedig kicsit egyszerű és kevésbé ízléses megoldás volt tőle. 

Charlize TheronForrás: AFP
Forrás: AFF/Lumarphoto
Hollywoodi sztárok, akik az egy szál melltartót is bevállalták a vörös szőnyegen


Hollywoodban minden a feltűnésről szól. Nem is csoda, hogy kedvenc celebjeink is elvetik néha a sulykot: itt van például a melltartó nem fehérneműként, hanem ruhadarabként való viselése, ami meglepő látványt nyújt a vörös szőnyegen és az utcákon is. Nézd meg a fotókat itt!

A futurisztikus 

Az Öngyilkos osztag után újabb és még nagyobb szerepet kapott Cara Delevingne a filmvásznon. A Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fi világpremierjét a héten tartották, ahol a modell stílusosan egy futurisztikus ruhában jelent meg. 

Cara DelevingneForrás: AFP

A habos-babos

Rihanna ugyanebben a filmben kapott egy kisebb szerepet, így természetesen ő is tiszteletét tette a premieren. Az énekesnő egy igencsak feltűnő, rózsaszín, hatalmas ujjú és hosszú uszályú ruhát választott, térdig felkötözött magas sarkúval.

RihannaForrás: AFP

A hét sztárpárja

Jennifer Aniston és Justin Theroux még mindig az egyik kedvenc sztárpárunk, akik nemcsak lelkileg, külsőleg is abszolút összepasszolnak. Ezt mutatták meg újfent New Yorkban, ahol mindketten farmert, fehér pólót és egy-egy vagány bőrtáskát választottak.

Jennifer Aniston és Justin TherouxForrás: Northfoto