Meg Ryan eladta egyedülálló fekete-fehér lakását

Fotó: Evan Joseph -
Meg Ryan fekete-fehér monokróm sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg Ryan már-már fanatikusan újít, majd ad el lakásokat. A sorban ez a kilencedig, melyet megvett, stílusosan és luxustól kicsit sem mentesen felújított, majd eladott - 9,84 millió dollárért. A SoHo-i ingatlan egy érdekes, kísérletező stílust képvisel – bár nem tiszta formájában -, melyről már korábban mi is írtunk, nevezetesen a monokrómot.

Az építész Joel Barkleyt és a tervező Monique Gibsont kérte fel Ryan, hogy álmodják és valósítsák meg ennek a 410 négyzetméteres lakásnak főnixként való újjáéledését. Az „alapanyagra" nem lehetett panasz, már önmagában a több mint egy tucat nagyméretű ablak is kiváló inspirációt és a színek tekintetében roppant szabadságot adott az alkotóknak.

A lakás az építész Joel Barkley és a tervező Monique Gibson kézjegyeit viseli Fotó: Evan Joseph

Az 1888-ban épült házban padlótól a mennyezetig érő francia ajtók, ébenfa padlóburkolatok, nagyméretű médiaterem és sok téglafal található.

A ház formatervezése többnyire monokromatikus. Sok helyiségben a matt fekete díszlécek tiszta határokat biztosítanak a fehér színű skandináv stílusú témákhoz. Némi lágyításként, a mélyfából készült bútorok adnak meleget az egyébként fekete-fehér helyiségeknek.

A színésznő 2014-ben vásárolta 8 millió dollárért. Többet szeretett volna érte kapni, mint amennyiért végül eladta, de úgy tűnik, hogy ez a fajta stílus, manapság csak ennyit ér. Pár hónapig volt csupán a piacon, és így is abszolút nyereséggel zárta az üzletet Ryan, bár arról nincs információ, hogy a szakemberek és a belső tér végül mekkora összegre rúgott.

/1707/Meg_R20177281074Ilyen egy belsőépítész lakása Manhattanben – Előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170724-ilyen-egy-belsoepitesz-lakasa-manhattan-elotte-utana-fotok.htmlA belsőépítész Tina Ramchadani és férje lakást kerestek Manhattanben, de egyet se találtak, ami árban és elrendezésben megfelelt volna számukra. Majd egyik nap, Tina szeme megakadt egy lakáshirdetésen, aminek alaprajzát ígéretesnek, árát pedig elfogadhatónak találták; így megkezdődött az átalakítás. Elképesztő lett a végeredmény! OtthonOrigoA Trónok harca sztárja, Lena Headey megmutatta otthonát http://www.life.hu/otthon/20170724-a-tronok-harca-sztarjanak-otthona-cersei-lannister-lena-headey.htmlA Trónok harca 7. évadát már milliók várták; miként is folytatódik a pozitív és negatív szereplők sorsa. Ez utóbbiba tartozik az egyik legösszetettebb karakter, Cersei Lannister is. Az őt alakító színésznő, Lena Headey enged most bepillantást az életébe. OtthonOrigoÁrulják a meggyilkolt amerikai rapper házáthttp://www.life.hu/otthon/20170719-aruljak-a-meggyilkolt-amerikai-rapper-tupac-shakur-hazat.htmlNem csupán a rappet kedvelők számára lehet mesés kincs ez az ingatlan..Tupac Shakur Los Angelesi házát jelenleg 2,6 millió dollárért árulják, ez volt az utolsó otthona. Ám, van benne némi csavar; vajon ki az, aki el akarja adni? Otthon--3 börtön, ami ma már luxushotelhttp://www.life.hu/otthon/20170726-3-borton-ami-ma-mar-luxushotel-szalloda.htmlTe megszállnál egy olyan hotelben, mely régen börtönként működött? A világ számos pontján láttak fantáziát a foglyok és őrök nélkül maradt épületekben. Ám abban, hogy miként őrizték meg, emelték ki, vagy épp fedték el az épületek börtön jellegét, bizony komoly eltéréseket láthatunk. OtthonOrigoVirágdíszek az otthonodba, a nyári csillagjegyek nyománhttp://www.life.hu/otthon/20170712-viragdiszek-az-otthonodba-lakasba-a-nyari-horoszkopok-jegyeben.htmlA nyár arról szól, hogy mindent kényelmesebben és könnyedebben közelítünk meg, több pozitív energiát engedünk be az életünkbe. Ebben szeretnénk most segíteni neked az adott nyári csillagjegyek által ihletett, csodaszép és üde virágkompozíciókkal, amelyekkel az év legfelszabadultabb évszakát ünnepelheted otthon. OtthonOrigoOlasz és francia luxushotelek, amelyek a hírességek abszolút kedvencei http://www.life.hu/otthon/20170627-olasz-es-francia-luxus-hotelek-melyek-a-hiressegek-kedvencei.htmlTe is biztosan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mely hotelek azok, melyek a sztárok gyakran irreális elvárásait is képesek teljesíteni, és ezzel időről időre visszacsalogatni magukhoz őket. Bizony, a hírességek az elvárható legmagasabb luxust is kielégítő szállodákat preferálják. Imádják Európát, a történelme és a kiszolgálás egyedülálló minősége miatt. Összegyűjtöttünk néhány olyan hotelt, amelyek akár számunkra is elérhetőek lennének. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.