Tóth Vera már 45 kilótól szabadult meg, de ez nem a végcél. Lehet, hogy még nem érte el azt, amire vágyott, de már így is milliószor jobban érzi magát a bőrében, mint azelőtt: már ujjatlan estélyiben is elégedett!

Tóth Verának egészségügyi okokból is szüksége volt a beavatkozásra, valódi életmentő műtét volt ez számára, azóta pedig elképesztően jól érzi magát a bőrében. Eddig 45 kilótól sikerült megszabadulnia, de itt még nincs vége a fogyásának: ugyanis a célja az, hogy összesen 55 kilót adjon le. Tóth Vera küzd, harcol a feleslege ellen, de amellett, hogy még nem teljesen elégedett az eredményével, azzal már igen, amit a tükörben lát!

Tóth Vera hihetetlenül jól érzi magátForrás: Instagram/verajuska

"Amikor végre ujjatlan estélyiben is elégedetten állok a tükör előtt, az megfizethetetlen érzés. Már most a karácsonyi koncertemen fantáziálok. Azon morfordírozom, milyen ruhában álljak majd a Budapest Kongresszusi Központ színpadára december 21-én! Ettől a finom, simogató gondolattól még a negyven fokos nyári meleg sem tud eltántorítani. Annyira nagyon várom, hogy el sem tudom mondani" - írta Vera Facebook-oldalára.