Szinte heti szinten számolhatnánk be a legújabb, divatosnak kikiáltott darabokról, amelyek valójában se nem szépek, se nem praktikusak. Nem is olyan régen összeszedtünk jó pár sokkoló ruhadarabot, ezúttal viszont újabb meglepő dizájnerholmikkal bővült a furcsaságok sora. Íme!

 

Szőrös harisnya 

A nyár egyik nagy dobása volt a szőrös fürdőruha, amiről nem tudjuk elképzelni, hogy bárki is felvette volna a strandra, pedig a hírek szerint vették, mint a cukrot. Talán ennek sikerén felbuzdulva találták ki a szőrös harisnyát. Az ötletet egy angol márka, a Contardo hívta életre. Céljuk, hogy minél valósághűbb legyen a végeredmény, így többféle színben is kapható. Szóval ha dús férfiszőrzetre vágysz a lábadon, szerezd be bátran e nagyszerű találmányt. 

A szőrharisnya garantáltan megvéd a tapogatóktólForrás: Imgur

Balenciaga táska 

Szinte le sem csengett a nagy Ikeás botrány, miszerint a lakberendező cég bevásárlószatyráról koppintott dizájnertáskát 600 ezer forintért árulta a Balenciaga, máris újabb furcsasággal hívták fel magukra a figyelmet. Ezúttal egy szimpla papírzacskónak tűnő táskát dobtak a piacra, amit ezúttal sem fillérekért árultak. Van, akinek ez megér fél millió forintot? Mi ennyi pénzért inkább másba ruháznánk.

Balenciaga papírzacskószerű táskáiForrás: Balenciaga

Mellvillantós fürdőruha 

Monokinizni is sokkal olcsóbb, mint megvenni egy olyan fürdőruhát, amiből kint van a cicink. Az idei szokatlan fürdőruhák sorában megjelent ugyanis a mellvillantós bikini is, ami valóban nem túl praktikus találmány. Inkább egy kinőtt bikinifelsőre emlékeztet, mint hogy szexi lenne a SwimMiami 2018-as kollekciója.

A SwimMiami mellvillantós fürdőruháiForrás: AFP

Saint Laurent kerekes magas sarkú 

Ki tudja, mi vezérelte a Saint Laurent tervezőit, amikor megálmodták a guruló magas sarkút. Műtárgyként tekintve tényleg nagyon menő, de az biztos, hogy nem szívesen hordanánk, legalábbis nyaktörő mutatvány lehet felvenni. Mindenesetre a közel 700 ezer forintos cipellő bárki számára elérhető, feltéve, ha szívesen kiadnak ennyi pénzt egy nem éppen praktikus, de nagyon dizájnos cipőért. 

A Saint Laurent guruló magas sarkújaForrás: Saint Laurent