Aggasztóan néz ki Melanie Brown, a Spice Girls egykori énekesnője. 

Nem könnyű időszak van Melanie Brown, azaz Mel B háta mögött. Nemrég napvilágra került a családi kálváriája, amely válásba és alkudozásba torkollott, és ez a legszebb része a történetnek. Kiderült ugyanis, hogy Melanie férje rendszeresen bántalmazta fizikálisan és szexuálisan is a nejét, sőt, arra kényszerítette, hogy egy harmadik fél bevonásával közösüljenek. 

Nem is hasonlít egykori önmagára Mel BForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Spot

A hármas szexjeleneteket Belafonte videóra rögzítette, és ezekkel tartotta sakkban az énekesnőt, aki sokáig nem tudott emiatt lépni a beteges férjével szemben. Úgy tűnt az igazságszolgáltatás Mel B mellé állt, hiszen távolságtartási végzést is kapott a férfival szemben, ám nemrég mégis pénzfizetésre kötelezték a sztárt. 

Állítólag a tárgyalásokon elhangzott, hogy az ügy lezártáig Melanie-nak kötelessége háztartási hozzájárulást fizetnie a férfinak, mert Stephan nem tudja eltartani magát. A bíróság pedig meg is ítélt,
havi 10 millió forintnak megfelelő összeget. Ezek után nem csoda, hogy az énekesnő borzalmasan fest. A haját nagyon rövidre vágatta és aggasztóan le van soványodva - írta meg a Mirror.