Tartásdíjat és perköltséget is fizethet Mel B! De miből?

Forrás: Getty Images -
válás Mel B Stephen Belafonte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Történetüket az egész világ ismeri, és azt gondolnánk, nem is kérdéses kinek van igaza. Vagy mégis? 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, tavasszal indult el Mel B és Stephan Belafonte válási procedúrája. Az indok döbbenetes: Belafonte éveken keresztül rendszeresen bántamlazta fizikálisan és szexuálisan is a feleségét, illetve arra kötelezte, hogy hármas szexuális együttlétekben vegyen részt.

Meline Brown és Stephan Belafonte ügye egyre kacifántosabb Forrás: Getty Images

Bizonyos információk szerint a harmadik fél teherbe is esett a férfitól, de ez még nem minden: Stephan az aktusokat videóra rögzítette, és ezekkel zsarolta a tehetetlen énekesnőt. Nem csoda, hogy a sztár távolsági végzést kérte a férfival szemben.

A friss információk szerint azonban igen siralmas irányba halad a bírósági ügyük. Állítólag a tárgyalásokon elhangzott, hogy az ügy lezártáig Melanie-nak kötelessége háztartási hozzájárulást fizetnie a férfinak, mert Stephan nem tudja eltartani magát. A bíróság pedig meg is ítélt,

havi 10 millió forintnak megfelelő összeget.

Sőt, még a Belafonte-ra eső perköltséget is Mel B-nek kell fizetnie, aki szintén rossz anyagi helyzetben van és rengeteg a tartozása - írta meg a PageSix.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.