A héten láttunk pár érdekes megoldást, egy csodás Csipkerózsikát, és olyan is van, aki új oldalát mutatta meg! Lássuk a részleteket!

A Csipkerózsika: Brie Larson

Manapság szeretnek Disney-hősöktől inspirálódni a sztárok. Brie Larson ruhája is egy modern Csipkerózsikát testesített meg, és nagyon jól állt neki ez a kifinomult darab. A színésznő egyébként a főszereplésével készült The Glass Castle című film premierjére érkezett ebben a ruhakölteményben.

Brie LarsonForrás: AFP

A laza nyári stílus: Vanessa Paradis

A locarnói filmfesztiválra a jóképű író és rendező, Samuel Benchetrit társaságában érkezett Vanessa Paradis. Benchetrit filmjének, a Chiennek a premierjére egy könnyű nyári szerelést választott a csodás modell, akinek már lánya is az elsőszámú modellek táborába tartozik. 

Vanessa ParadisForrás: Northfoto

Az old school bulikirálynő: Zendaya

A fiatal énekesnő nem fél kísérletezni, és döbbenetes, hogy még ez a 80-as évek buliszettjére hajazó összeállítás is jól állt neki. Mi imádjuk Zendaya bátorságát, egy Los Angeles-i partin ő bármikor ki tud tűnni.

ZendayaForrás: AFP

Az őrült stylist: Betsey Johnson

Talán nem néznétek ki belőle, de a 75 éves, őrült unikornisruhába bújt Betsey bizony személyi stílustanácsadóként dolgozik. A feltűnő ruháiról ismert stylistnak vajon mitől megy olyan jól a szekér? Ti megfogadnátok a tanácsait?

Betsey JohnsonForrás: AFP

A hipszter: Jessica Biel

Azt eddig is tudtuk, hogy Jessica Biel szívesen hord laza farmeros, pulcsis szetteket, de ezúttal kicsit mást mutatott. A bő farmerkabáttal, a ruhával és a tornacipővel elég hipszter lett a szerelése, amit jól kiegészít a magasra rakott konty és a hátizsák. Nektek bejön ez a stílus?

Jessica BielForrás: Northfoto