Megmutatta magát meztelenül is Winnie Harlow: Fotó!

modell vitiligo Winnie Harlow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes fotó került napvilágra Winnie Harlowról. A szexi szépség egyáltalán nem szégyelli a külsejét, sőt!

Egyre többen gondolják úgy, hogy a különböző bőrhibák nem csúfítják el az embereket, sőt, különlegessé teszik őket. Nemrég bemutattunk egy fotóst, aki vitiligós emberekről készített sorozatot, és nem meglepő módon hatalmas sikereket aratott vele.

Most pedig Winnie Harlow, kanadai modell vetkőzött anyaszült meztelenre a közösségi oldalán, és megmutatta a vitiligós foltjait, amiket egyébként eddig sem titkolt.

A művészi hangulatú kép már több, mint félmillió kedvelésnél jár, és a kommentek mennyisége is szinte számlálhatatlan. Mindenki imádja a mindössze 23 éves szépség képeit, de főleg azt, hogy már ilyen fiatalon képes volt elfogadni önmagát, és előnyt kovácsolni a külsejéből, amely miatt sok sorstársa utcára sem mer lépni.

Élvezd ki a nyár utolsó napjait: romantikus smink napsütötte napokrahttp://www.life.hu/trend/20170816-igy-keszul-a-romantikus-nyari-smink.htmlA meghitt pillanatokhoz legyél hamvasan ártatlan ezzel a könnyen elkészíthető érzéki sminkkel. Részesítsd előnyben a halvány rózsás árnyalatokat egy kis csavarral megfűszerezve. Élvezd ki a nyár utolsó napjait! TrendThinkstockFehérnemű nélkül lépett a vörös szőnyegre Mel B: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170817-nem-viselt-fehernemut-mel-b.htmlMi ez a szerelés a híres énekesnőn? Ez több, mint borzalmas. Trend--A legőrültebb magassarkú cipőkhttp://www.life.hu/trend/20170816-a-legorultebb-magassarku-cipok.htmlNem éppen a hordhatóság és a praktikum vezérelte ezeknek a cipőknek a megalkotását. Sokkal inkább a feltűnéskeltés, a művészi kifejezés, vagy csupán a szórakoztatás. Nézzük is, hogyan fest az a magassarkú, ami Csubbakától, csirkéktől, galamboktól nyert inspirációt! Trend--Ciciablak: a japán lányok új őrülete - Fotó! http://www.life.hu/trend/20170816-ciciablak-a-japan-csajok-uj-furdoruhaja.htmlNem kell aggódni, erre a hétre sem maradtunk új japán őrület nélkül! Íme a ciciablak, ami amúgy egy különleges fürdőruha. TrendOrigoMegmutatta természetes arcát Mádai Vivien: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170816-igy-nez-ki-valojaban-madai-vivien.htmlMegmutatta retusálatlan arcát Mádai Vivien. Trend--Ezért hordott magával Diana retikült http://www.life.hu/trend/20170816-ezert-viselt-diana-retikuloket.htmlNem gondoltuk volna, hogy Diana rejteget valamit aprócska táskái segítségével.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.