Polgár Kriszta családjával Texas közelében van éppen, amely területet pusztító hurrikán fenyegeti. Ez nem játék, alaposan fel kell készülni a bajra, de a szépségkirálynő komoly problémával találta szemben magát: sehol nem talál vizet!

Veszélyes hurrikán fenyegeti az Egyesült Államokat, főleg Texas környékét. Ott tartózkodik éppen az egykori magyar szépségkirálynő, Polgár Kriszta is, aki igyekszik felkészülni a köveztekző napokra. A hurrikánt ugyanis nem szabad félvállról venni, óránként akár 200 kilóméter is lehet a szél sebessége. Vízből és konzervekből ilyenkor mindenképpen fel kell tankolni, ezt tervezte Polgár Kriszta is.

Polgár Krisztát komoly veszély fenyegetiFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A szépségkirálynő a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy hiába akart felkészülni az esetleges áramkimaradásra és szükségállapotra, vizet és konzerveket nem nagyon talál. Pedig most ott mindenkit arra figyelemztetnek, hogy bőségesen vásároljon ezekből a cikkekből, és úgy tűnik, sokan meg is fogadták a javaslatot olyannyira, hogy másoknak már nem is hagytak ezekből! Facebook-oldalán közzé is tett egy fotót arról, hogy üres polcok fogadták.