Katie Price harmadik házassága is befucsolt. Az angol glamour modell, akit korábban Jordan néven ismert meg a világ úgy döntött, elválik Kieran Haylertől.

A hírt már hivatalosan is megerősítete. A szakítás oka pedig az, hogy a férfi már egy éve titkos viszonyt folytatott a család bébiszitterével. Katie rajtakapta a dadust, hogy intim üzeneteket küldözget a férjnek.
"Tulajdonképpen egy évig azért fizettem, hogy szexeljen a férjemmel. Az otthonunk minden részét kipróbálták, kivéve a hálószobánkat. Még a gyerekeknél is szeretkeztek" - mondta a The Sun magazinnak az egykori sztriptíztáncos, tévés személyiség.
 

Katie Price harmadik házassága is véget értForrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca


Katie teljesen kiborult, mikor Kieran bevallotta a viszonyt. Sírt és sikoltozott, mint egy eszelős, csak azt tudta kérdezgetni, hogy hogyan tehetett ezt meg vele újra - írja a Daily Mail.

A 39 éves Katie és harmadik férje négy évig voltak házasok. Az asszony már kétszer megbocsátott Kierannak, pedig az az egyik legjobb barátnőjével is viszonyba keveredett. A párnak két közös gyereke van, egy kisfiú és egy kislány.