Katie Price megerősítette, hogy válik harmadik férjétől, Kieran Haylertől

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca -
Kieran Hayler válás Katie Price
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price harmadik házassága is befucsolt. Az angol glamour modell, akit korábban Jordan néven ismert meg a világ úgy döntött, elválik Kieran Haylertől.

A hírt már hivatalosan is megerősítete. A szakítás oka pedig az, hogy a férfi már egy éve titkos viszonyt folytatott a család bébiszitterével. Katie rajtakapta a dadust, hogy intim üzeneteket küldözget a férjnek.
"Tulajdonképpen egy évig azért fizettem, hogy szexeljen a férjemmel. Az otthonunk minden részét kipróbálták, kivéve a hálószobánkat. Még a gyerekeknél is szeretkeztek" - mondta a The Sun magazinnak az egykori sztriptíztáncos, tévés személyiség.

Katie Price harmadik házassága is véget ért Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca


Katie teljesen kiborult, mikor Kieran bevallotta a viszonyt. Sírt és sikoltozott, mint egy eszelős, csak azt tudta kérdezgetni, hogy hogyan tehetett ezt meg vele újra - írja a Daily Mail.

A 39 éves Katie és harmadik férje négy évig voltak házasok. Az asszony már kétszer megbocsátott Kierannak, pedig az az egyik legjobb barátnőjével is viszonyba keveredett. A párnak két közös gyereke van, egy kisfiú és egy kislány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.