Marcellina 64 éves kora ellenére sem panaszkodhat a megjelenése miatt, ugyanis még mindig bomba alakja van. 

Marcellinára bizonyára sokan emlékeznek a '90-es évekből, hiszen különleges énekhangjának köszönhetően hamar hírnévre tett szert. A karrierje kezdetén a külsejével is hódított, ugyanis profi frizurákat csinált magának. 

Emlékszel rá? Így nézett ki régen MarcellinaForrás: Youtube

A kreppelő és a hajsütővas úgy forgott a kezében, mint cowboy-nak a pisztoly, ezért nem csoda, hogy akkoriban minden lány olyan hajat akart, mint az övé. Egy időre azonban eltűnt a hazai nyilvánosság elől, helyette inkább bejárta a világot. Nemrég azonban hazatért és jótékonysági koncertsorozatot szervezett FEHÉR ÉJSZAKA címmel. A koncertekből befolyt pénzzel a Vakok Állami Intézetét támogatta ami egy ritka és követendő gesztus. 

Így nézett ki 31 évvel ezelőtt MarcellinaForrás: Marcellina

Most pedig megmutatta, hogy 64 éves kora ellenére is bomba jó alakja van. Egy korábbi, 1986-os fotóját alkotta meg 2017-es kiadásban. A Fohász a szerelemért című lemezborító újra gondolt változatából jól látható, hogy az énekesnőnek nincs miért panaszkodnia a külsejét illetően. 

Íme a fotó, amely most készült a 64 éves sztárrólForrás: Nánási Pál
Jennifer Lawrence levetkőzött - Fotó!
A világhírű divatmagazin, a Vogue 125.lapszámának mondott igent az Éhezők viadala sztárja. Szexi alakját mindössze egy aprócska arany pánt takarja- így állt modellt a fotós kamerái előtt: Fotó!