Néhány éve még el sem gondolkozott volna Valkó Eszter a botoxon, de 43 éves korára elkezdték zavarni a ráncai, így hát belevágott és nem bánta meg!

Évek óta a kamerák előtt szerepel Valkó Eszter, de sokáig el sem gondolkozott volna azon, hogy szépészeti beavatkozásnak vesse alá magát. Egyáltalán eszébe sem jutott, hogy ilyesmivel foglalkozzon, de 43 éves korára fordult a kocka. Elkedzték zavarni a ráncai, így kereste a lehetősegeket, amikkel eltüntetheti a mélyedéseket. A botox mellett döntött.

Valkó Eszter botoxoltatottForrás: RTL

"Negyvenéves koromig nem os foglalkoztam különösebben az arcommal, de az idő múlása rajtam is nyomot hagyott. Zavart, hogy a homlokráncaim egyre csak mélyülnek" - vallotta be a hot! Magazinnak Eszter, aki nem félt az injekcióktól. A szakértő szerint egyébként sem fájdalmas eljárás, olyan csupán, mint egy kis szúnyogcsípés. Eszter tehát belevágott, és nem is bánta meg!

Valkó Eszteréknek nem jön össze a baba
Őszintén beszélt Eszter arról, mennyire szeretnének már végre családot, de akárhogy próbálkoznak, nem sikerül. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!