Bárki láthatja, hogy Gáspár Evelin teljesen átalakult: 35 kilót adott le súlyfeleslegéből, de persze volt segítsége! Kiderült, hogy a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le.

Amikor megismertük Gáspár Evelint, még egy dundi kislány volt, ma már viszont kész nő, és ráadásul nagyon csinos. Kemény munkával sikerült 35 kilótól megszabadulnia, és most az is kiderült, hogy mi, vagy inkább ki a titka. Ugyanis volt természetesen segítsége, méghozzá a Survivor egyik játékosa, Alexandra.

Kiderült Gáspár Evelin titkaForrás: Instagram/Gáspár Evelin

"Nagyon tetszett Evelin lelkesedése, egy igazi pozitív energiabomba volt már az elejétől fogva. Hamar egymásra hangolódtunk, és az edzések mellett barátnők lettünk. Evelin teljesen felszámolta addigi életvitelét, heti 5-6 alkalommal vett részt az edzéseken, sokszor még azokon túl is önszorgalomból" - árulta el a túlélőshow szereplője. "Elképesztő Evelin saját magával szembeni spártai határozottsága. Nagyon jót tett neki az edzés és az, hogy láthatta a saját átalakulásának a fázisait. Harmincöt kilótól szabadult meg, de nálam nem a mérleg a lényeg, hanem a tükör. Amióta lefogyott, teljesen kinyílt, egészen más ember lett. Mielőtt mentem a szigetre, volt egy búcsúbulim, amikor Evelin belépett, elállt a lélegzetem, igazi bombázó lett" - mondta a Blikknek Alexandra. Evelin szintén csak áradozni tudott Alexandráról.Korábban nem találtam olyan edzőt, aki őszintén segíteni akart volna, úgy éreztem, a legtöbben csak trófeának tekintenek, aztán megismertem Alexandrát. Ő nemcsak az edzőm, hanem a pszichológusom is, de leginkább a barátnőm. Sokat köszönhetek neki" - árulta el Evelin.