Gáspár Evelint a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
fogyás Gáspár Evelin Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárki láthatja, hogy Gáspár Evelin teljesen átalakult: 35 kilót adott le súlyfeleslegéből, de persze volt segítsége! Kiderült, hogy a Survivor egyik játékosa fogyasztotta le.

Amikor megismertük Gáspár Evelint, még egy dundi kislány volt, ma már viszont kész nő, és ráadásul nagyon csinos. Kemény munkával sikerült 35 kilótól megszabadulnia, és most az is kiderült, hogy mi, vagy inkább ki a titka. Ugyanis volt természetesen segítsége, méghozzá a Survivor egyik játékosa, Alexandra.

Kiderült Gáspár Evelin titka Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

heti 5-6 alkalommal vett részt az edzéseken, sokszor még azokon túl is önszorgalomból"

Blikknek

Fogyás az edzőtermen túl? Könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170831-tippek-azoknak-akik-utaljak-az-edzotermet-de-fogyni-akarnak.htmlSokan vannak úgy, hogy fittek, energikusak szeretnének lenni lehetőleg normál testalkattal, de utálják az edzőtermet, és egyébként is alig tudják beiktatni a rendszeres mozgást a mindennapjaikba. Ezt a 7 tippet nekik írtuk, hogy belássák, a hétköznapok tele vannak alternatív sportolási lehetőségekkel! Ez Zsír!--Túl sok volt a strandkaja? Így méregteleníts nyár utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170830-meregtelenites-a-nyar-utan.htmlNem kell drasztikus méregtelenítésbe kezdeni ahhoz, hogy megtisztítsd a szervezetedet a túlzásba vitt nyári gasztrokalandozások után. De ha nem tudtál mértéket tartani, és túl sok volt a strandkaja és a koktél, akkor most érdemes odafigyelned, hogy visszazökkenj az egészségesebb mederbe. Ez Zsír!--Régi idők fogyási trendjei, amiket ideje örökre elfelejtenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170829-regi-fogyasi-trendek-amiket-ideje-elfelejteni.htmlHeti szinten új fogyási tippek, új szuperételek kerülnek előtérbe. Vannak olyan egykori trendek, ma már tévhitek, amelyeket viszont egyszer és mindenkorra el kell felejteni, ha az egészség, a fittség, a jó alak az elérendő célod. Ez Zsír!OrigoGönczi Gábor régen judózott: most újra kipróbálta - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170828-gonczi-gabor-regen-judozott.htmlGönczi Gábor életében meghatározó volt a sport, főként a judo. Saját bevallása szerint nagyon sokat tanult azalatt, amíg rendszeresen űzte, most újra kipróbálta. Ez Zsír!--Ezeket eszi Jennifer Aniston, avagy kiderült bomba formájának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170818-jennifer-aniston-igy-taplalkozik-hogy-bombaformaban-legyen.htmlNegyvennyolc éves Jennifer Aniston, de mintha alig öregedett volna a Jóbarátok óta. Közel az ötvenhez is elképesztően fiatalos, a teste tökéletes, és az arca is ragyog. De mégis, mi a titka? Most eláruljuk, milyen ételekkel tartja formában magát. Ez Zsír!--Rettenetesen lefogyott Benke Laci bácsi - FOTÓhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170827-rettenetesen-lefogyott-benke-laci-bacsi.htmlAz ország szakácsa súlyos depresszióba esett az őt ért támadások miatt, és a sok stressz bizony a testén is nyomott hagyott. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.