Sokan úgy akarják elérni a bomba formát, hogy egyszerűen nem esznek. Blake Lively biztosan nem tartozik közéjük. A színésznő ráadásul nemcsak enni, főzni is imád. Annyira, hogy el is végzett Párizsban egy főzőtanfolyamot, és mivel ő Blake Lively, azt is megteheti, hogy híres séfeket hívjon el az otthonába, hogy megmutassák neki a fogásokat.

Gyorskaja otthon 

A színésznő korábban imádta a gyorskajákat, de már régen nem látogatja a híres gyorséttermeket, hiszen ő is pontosan tudja, hogy nem a természetes ízek miatt olyan csalogatóak ezek a fogások. Blake Lively szerint azonban egy kis kísérletezéssel könnyen elérhetünk hasonló ízvilágot, mindezt persze vegyszermentes alapanyagokkal. A színésznőnek így megvan már a csokis keksz és a hamburger egészséges változata is, amit szívesen készít el otthon, ahogy a specialitását is: a kolbászos, tojásos, chedar sajtos angol muffint. Ehhez egyébként még a majonézt is saját maga készíti.

Kolbászos, tojásos, chedar sajtos angol muffinForrás: Instagram/blakelively

Nem problémázik a szénhidrátokon

Talán az előbbiekből is kiderül, hogy Blake Lively nem méricskéli állandóan a bevitt kalóriát. Nem irtózik a szénhidráttól sem, habár az édességekkel csínján bánik, de egy jó szendvics vagy muffin bármelyik reggelijébe belefér. 

Pizzaszerelem 

És akkor még egy szó a szénhidrátokról... Van egy pizzéria New Yorkban, pontosabban Kelet-Harlemben, ahol imád néha bekapni egy pizzaszeletet.

A színésznő kedvenc pizzájaForrás: Instagram/blakelively

Rendszeres edzés 

Blake Lively imád mozogni, így rendszeresen sportol valamit. Persze az is előfordul, hogy egy-egy szerep kedvéért kifejezetten oda kell figyelnie a sportra. A zátony című filmben végig bikiniben játszik a színésznő, és nemcsak ezért, hanem a kifejezetten megterhelő forgatási napok miatt is nagyon sokat készült erre a szerepre. Természetesen ekkor személyi edzővel dolgozott együtt heti hat napon, és mivel a forgatást tíz hónappal az után kezdték, hogy életet adott első gyermekének, ezúttal a pizzáról is le kellett mondania, hogy a filmvásznon tökéletesen mutasson bikiniben.

Önkontroll 

Bármit is fogyaszt a színésznő, egy dologra mindenképpen odafigyel. Mégpedig arra, hogy lassan egyen, és amikor úgy érzi, telítődik, akkor befejezi az étkezést. így soha nem eszi túl magát, ami egyébként kifejezetten jó ötlet, sokan ugyanis a túlságosan gyors étkezések miatt híznak el.

Blake Lively bomba alakjának titka, hogy lassan eszik, és mindig mértékkelForrás: Vogue

Csokimánia 

A színésznő csokiőrültnek vallja magát. Ennek ellenére nem eszik meg bármit az édességek közül. Ahogy ő fogalmaz: "Felejtsük már el a mesterséges, szirupos dolgokat!" Így ha csokiról van szó, ő sem a kakaóbabot messziről sem látott tejcsokit választja, hanem az étcsokira esküszik, és ezt különösen szívesen fogyasztja forró csokiként, fűszerekkel. 

7 nyomós érv, hogy miért egyél csokit
A csokoládéról sok tévhit él az emberekben. Sokan a bűnös élvezetek közé sorolják, néhányan viszont szuperegészségesnek tartják. Az igazság ott kezdődik, hogy ez a két tábor két különböző dologról beszél. Ami valóban nem túl egészséges, az a tejcsoki, mert nem sok kakaóbabot tartalmaz, ellentétben a jó minőségű étcsokoládéval, amit napi szinten érdemes fogyasztani. Olvasd el a Life.hu cikkét!