Limonádé kúra - Ezzel fogyj 9 kilót néhány nap alatt!

Forrás: Ács Bori -
fogyás csodaital
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már véget ért a nyár, még mindig nem késő néhány plusz kilótól megszabadulni. Ezzel a csodaszerrel gyerekjáték lesz!

Tudtad, hogy létezik egy olyan ital, aminek segítségével könnyen és gyorsan megszabadulhatsz a felesleges zsírpárnáktól?

Akár 9 kilót is fogyhatsz ezzel a csodaitallal!

A limonádé kúra lényege abból áll, hogy 10 napon keresztül nem fogyaszthatsz mást, mint ezt az italt, napi hatszor, amit a köveztekőképpen készíthetsz el: 2 evőkanál frissen csavart citromlé, 2 evőkanál természetes juharszirup, B fokozatú, egy késhegynyi vörösbors, 300 milliliter szűrt vagy sima víz.

limonádé kúra Forrás: Ács Bori

Miután letelt a 10 nap fokozatosan kell visszaépítened az élelmiszereket az életedbe, hogy ne szaladjanak fel a leadott kilók. Először fogyassz könnyű zöldségleveseket majd gyümölcsöket, végezetül pedig húst és zsírokat. A magas szénhidrát és kalória tartalmú ételeket a kúra után kerüld, így könnyen megtarthatod a vágyott súlyodat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.