Victoria nem is tud rosszabbat elképzelni, minthogy a gyönyörű kislányából egy túlsúlyos nő legyen. Pedig a sztáranyuka szerint David minden lehetséges módon elrontja a kislányuk egészségét. 

Victoria Beckham egész életében fantasztikusan nézett ki, de nyilvánvalóan, ez nem a véletlen műve. A sztáranyuka gondosan összeállított étrend szerint táplálkozik, rendszeresen edz, odafigyel az egészségére. 

Erre szeretné nevelni a csodaszép kislányát, Harpert is, aki ugyan még fiatal, de a korához képest van rajta némi súlyfelesleg. A Spice Girls egykori énekesnője ettől teljesen ki van borulva, mert véleménye szerint Harper egy lusta természet, aki nagyon szereti a hasát. Szíve szerint lefogyasztaná a kislányt, de nem diétával, hanem egészséges étrenddel. 

David szerint semmi baj sincsen Harper súlyávalForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Ám a sztárapuka, David Beckham nem nagyon vesz ezekről tudomást. Rendszeresen mennek el kettesben programozni Harperrel, és az édesapa ilyenkor minden édességet és finomságot megvesz a kislánynak. Úgy gondolja, hogy a bébiháj magától is el fog majd múlni, nem kell eköré ekkora feneket keríteni - írta meg a Best. 

David Beckham szájon csókolta kislányát
Korábban sokszor keltett már felháborodást, hogy egy szülő szájon csókolja a gyermekét. Megoszlanak a vélemények arról, hogy a szeretet kimutatásába ez belefér, avagy már a túlzás kategóriájába esik. Most megint egy sztárapuka, ráadásul éppen David Beckham borzolja a kedélyeket...