David Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban sokszor keltett már felháborodást, hogy egy szülő szájon csókolja a gyermekét. Megoszlanak a vélemények arról, hogy a szeretet kimutatásába ez belefér, avagy már a túlzás kategóriájába esik. Most megint egy sztárapuka, ráadásul éppen David Beckham borzolja a kedélyeket...

Korábban Berki Krisztián okozott felháborodást hazánkban, amikor szájrapuszit adott kislányának, Natinak. Most David Beckham tette ugyanezt. Az ázsiai utazásuk során nyomott egy csókot Harper ajkára, és az erről készült képet közzétette az Instagramján:

Kiss for Daddy ❤️

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Szerinted belefér hogy egy apa szájon csókolja a kislányát?

David, aki az elmúlt években többször is megcsalta a nejét, Kiss for Daddy ❤️ címen tette közzé a fotót, ami bizony elnyerte rajongói tetszését. Sok kommentelő édesnek titulálta a fényképet, ami fél nap alatt másfél millió lájkot kapott.

Fájdalmas és barbár felnőtté avatási rituálék - Megéri a felnőttkor?http://www.life.hu/csalad/20170601-fajdalmas-es-barbar-felnotte-avatasi-ritualek-megeri-a-felnottkor.htmlA természeti népeknél máig bevett szokás, hogy a férfivé és nővé válást, valamilyen különleges - számunkra gyakran barbárnak tűnő - rituálé kíséri. Korábban is írtunk, ilyen szertartásokról, ám most olyan hagyományokat találtunk, amelyekről egyszerűen tudnod kell! Család--"Sajnálom!" - Nyílt levél a férjemnek, aki már régóta nem szerethttp://www.life.hu/csalad/20170531-sajnalom-nyilt-level-a-ferjemnek-aki-mar-regota-nem-szeret.htmlA házassággal sok fogadalmat teszünk, de meg lehet-e ígérni, hogy örökké szeretni fogjuk a másikat? Mi történik, ha azt látjuk, a párunk érzései elmúltak? Olvasd el, hogy miként is éli meg ezt egy feleség. Család--Második gyermekét várja Károly Fülöp svéd királyi herceg és Zsófia hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20170601-karoly-fulop-sved-kiralyi-herceg-es-zsofia-hercegno-masodik-gyermekuket-varjak.htmlEddig tudta rejtegetni pockaját Károly Fülöp svéd királyi herceg felesége, Zsófia. Család--Bálint Ádám háromgyermekes apukaként mesél a családi életrőlhttp://www.life.hu/csalad/20170601-balint-adam-csaladi-eleterol-meselt.htmlBálint Ádámék gyönyörű kislányuknak szerettek volna adni egy kistesót, de rögtön kettőt is sikerült. A színésznek ikrei születtek, ami eleinte hatalmas riadalmat okozott. Mostanra azonban már helyreállt a rend, a háromgyermekes apuka pedig elmesélte, milyen az életük nagycsaládosként. CsaládOrigo7 év börtönt kapott a diákjával családot alapító tanárnő http://www.life.hu/csalad/20170601-tinikoru-diakjaval-alapitott-csaladot-a-tanarno.htmlA hatodik osztályos fiú szerelembe esett a 34 éves tanárnőjével. 1996-ban kezdődött a furcsa páros kálváriája. Család--Gáspár Laci vallomása: az apja a szegénységbe halt belehttp://www.life.hu/csalad/20170601-gaspar-laci-apja-a-szegenysegbe-halt-bele.htmlGáspár Lacinak ma nincsenek anyagi gondjai, de gyerekként sokat nélkülözött. Ez az időszak nem múlt el nyomtalanul: azért dolgozik keményen, hogy a gyerekeinek ne kelljen soha éhezniük. Csak az fáj neki, hogy édesapja már nem érhette meg a sikereit: szerinte ő a szegénységbe halt bele. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.