Pataki Zita őszintén mesélt sikertelen próbálkozásaikról férjével: nem sikerült teherbe esnie. Ám úgy tűnik, imái mégis meghallgattatnak és ők is szülők lehetnek.

Az Rtl Klub népszerű sztárja nyíltan és őszintén mesélt arról, hogy hiába minden próbálkozás, természetes úton nem tudott teherbe esni. Férjével még a lehetetlent is megkísérelték, ám a csodát csak néhány hétig élhették meg, ugyanis a sikeres lombikbeültetés után Zita sajnálatos módon elvetélt.

"Akkor, amikor Magyarország legjobb orvosai azt mondják: Zita, ne küzdjön! Na, ekkor kellett elengednem" - mesélte szomorúan a Fókusz kamerái előtt a sztár.

Bár természtesen úton úgy tűnik, nem tud teherbe esni, az örökbefogadás lehetőségét nem vetették el, sőt! Mi nagyon szorítunk nekik!

"A szüleim gyerekkoromban karácsonyra kihoztak gyerekeket az egri gyerekotthonból. Így kezdődött. Az összes örökbefogadásra várakozó házaspárral személyesen találkoztam, a dossziéjukat ellenőriztem, fenntartják-e még a szándékukat. És nemcsak a szülőket akartam megismerni, hanem a Pest megyei összes gyereket, aki örökbe adható, vagy az lesz valaha. Ellátogattam az összes otthonba, és folyamatosan kapcsolatot tartottam az ottani nevelőkkel, gondozókkal" - mesélte Zita az örökbe.hu-nak.