Sikk és elegancia - Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegéről

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Emmy elegancia vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát!

Reese Witherspoon Stella McCartney ruhája egy hosszabb szabású zakóra emlékeztetett, ami fantasztikusan állt a színésznőnek. A színválasztás is jó volt: a királykék a bőrtónusához és a hajszínéhez is jól passzolt, a piros rúzzsal pedig tökéletes harmóniában volt.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Frazer Harrison

A klasszikus fehér és a vagányabb ezüst játéka elegáns szabásba öltve: Jessica Biel ruhája imádnivaló!

Jessica Biel Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az egyik legnagyobb kedvencünk volt a velencei filmfesztiválon, most viszont nem tudunk szuperlatívuszokban beszélni Jane Fondáról. A ruhája ugyan jól ment a stílusához, de ez a hosszú copf nagyon nem illett a kifinomultságához.

Jane Fonda Forrás: AFP/Frazer Harrison

Priyanka Chopra modern hókirálynőnek tűnt, fantasztikusan nézett ki. Az ezüst színű kristályok és a ruha végét díszítő fehér tollak kiváló összhangban voltak.

Priyanka Chopra Forrás: AFP/Frazer Harrison

Shailene Woodley mélyen dekoltált Ralph Lauren ruhában jelent meg. A nemes bársonyhoz nagyon jól passzolt a méregzöld szín.

Shailene Woodley Forrás: AFP/Frazer Harrison

Nicole Kidman Calvin Klein by Appointment ruhája az egyik kedvencünk volt az idei Emmy-n. Színben és szabásban is annyira passzol a színésznőhöz, mintha ráöntötték volna.

Nicole Kidman Forrás: AFP/Frazer Harrison

Evan Rachel Wood a maszkulin hatást hozta, ami korábban sem volt idegen tőle, viszont ezen a stíluson belül most nézett ki a legjobban. A ruhát Jeremy Scott tervezte.

Evan Rachel Wood Forrás: AFP/Mark Ralston

Zoë Kravitz igazán önazonos volt ebben a Dior Haute Couture kreációban. Elegáns, mégis vagány választás volt.

Zoe Kravitz Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Sofia Vergara tőle megszokott módon a testhezálló ruhára szavazott. Ezúttal fehérben.

Sofia Vergara Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ariel Winter két oldalt felsliccelt ruhája nemcsak a combvillantás, hanem a középen fityegő anyagdarab miatt sem a legízlésesebb választás.

Ariel Winter Forrás: AFP/Frazer Harrison
A francia nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170912-francia-nok-szepsegtitkai.htmlA francia nők felszabadultak, tele önbizalommal vetik bele magukat az életbe. Nem követik a divatot, hanem bátran kísérleteznek és az egyedi megoldásokra törekszenek. Talán a komfortérzet is befolyásolja őket, hiszen csak az tud jó benyomást kelteni, aki jól érzi magát a bőrében. Trend--Ez az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmáthttp://www.life.hu/trend/20170908-az-osz-trendje-a-magasszaru-csizma.htmlMinden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet! Trend--Pizsamaparti celeb módra - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-pizsamaparti-celeb-modra.htmlNemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen! Trend--Merényletek a hajad ellen! Ezeket ne kövesd elhttp://www.life.hu/trend/20170828-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-tedd-a-hajaddal.htmlMíg a bőrápolásra egyre több időt fordítanak a nők, a hajápolás sokszor háttérbe szorul. Pedig érdemes rá odafigyelni, hiszen a szép és gondozott hajkorona ugyanúgy a nőiesség része, mint az ápolt bőr. Ennek fényében jó tudni, hogy napi szinten is mennyi bűnt követünk el a hajunk ellen, amelyek egy kis odafigyeléssel mind elkerülhetők lennének. Trend--Heidi Klum cicije lopta el a show-t - Ruhamustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170828-trendjelentes-az-mtv-vma-voros-szonyegerol-2017.htmlNemcsak Katy Perry, Pink és Miley Cyrus frenetikus előadása volt említésre méltó a tegnap este megrendezett MTV VMA-n, hanem a vörös szőnyeges bevonulás is. Nézzük is a legemlékezetesebb ruhákat! TrendOrigo10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességekhttp://www.life.hu/trend/20170817-sztarok-10-ezer-forint-alatti-ruhaban.htmlAlapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.