Ezek voltak a velencei filmfesztivál legfontosabb vörös szőnyeges pillanatai

Jennifer Lawrence Jane Fonda velencei filmfesztivál vörös szőnyeg Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait!

Amanda Seyfried

A bájos színésznő Alexander McQueen 2018-as tavaszi kollekciójából választott egy csodás ruhát, ami a különböző anyagok és a káprázatos hímzés tett tökéletessé. A fiatal anyuka az ő és Ethan Hawke főszereplésével forgatott First Reformed című film premierjére érkezett ebben a ruhában.

Amanda Seyfried Forrás: AFP

Jane Fonda

Jane Fonda mindenkit levett a lábáról Velencében. Ennek nemcsak az volt az oka, hogy káprázatosan festett a fehér overálban és az estélyi ruhában is, hanem az, hogy most mutatták be Our Souls at Night című filmet, amiben Rovert Redford oldalán alakított szenzációsat. A páros először 50 évvel ezelőtt, a Mezítláb a parkban című moziban szerepelt együtt, 37 éve pedig nem forgattak közös filmet, így az özvegy szomszédok egymásra találásának történetét nem csoda, hogy sokan várták már.

Jane Fonda Forrás: AFP

Jane Fonda nem tagadja: plasztikáztat

A színésznő soha nem tagadta, hogy többször fordult már plasztikai sebészhez. Ezúttal szakértők elemezték ki, melyik testrészei dicsérik a sebészek kezei munkáját. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Jennifer Lawrence

A nagyon várt filmek között volt a mother! is. Egyrészt a rendező személye miatt, hiszen Darren Aronofskynak voltak szenzációs alkotásai, mint a Rekviem egy álomért és a Fekete hattyú. Persze sokan azért érdeklődtek a film iránt, mert a forgatása közben talált egymásra a 48 éves rendező és a 27 éves Jennifer Lawrence, akik kerülték, hogy kettesben pózoljanak a vörös szőnyegen. A színésznő természetesen ezúttal is tökéletes outfiteket választott: nagy szoknyás Dior ruhájáért odáig vagyunk, de a csipkével megbolondított Giambattista Valli is szuper választás volt.

Jennifer Lawrence Forrás: AFP

Ama Clooney

Az ikerszülés után most először mutatkozott hivatalos rendezvényen Amal Clooney. Természetesen férje oldalán jelent meg, és George Clooney egész este el sem engedte maga mellől a feleségét, óvón fogta a kezét. Nemcsak édes szerelmesek voltak, de nagyon jól is néztek ki. A rivaldafénybe való visszatérésre Amal egy lila Versace ruhát választott.

George Clooney és Amal Clooney Forrás: AFP, Northfoto

Octavia Spencer

A számolás joga című film főhőse a nagy közönségsiker, a The Shape Of Water premierjén és a díjátadón is megjelent. Mindig nagyon boldogok vagyunk, amikor egy plus size híresség ennyire jól néz ki a vörös szőnyegen, mert végre valaki megmutatja, hogy átlagon felüli méretekkel is lehet jól öltözködni, csak tisztában kell lenni testi adottságainkkal.

Octavia Spencer Forrás: AFP

Julianne Moore

Talán nincs is még egy színésznő, akinek ennyire jól állna a fiatalos stílus. Az 56 éves Julianne Moore pedig rendszeresen bevállalja, hogy fiatalos lendületet ad az outfiteknek. Ilyen volt például az oversize pulóvernek tűnő, színes mintákkal játszó ruha és a feketével kombinált, mélyen dekoltált estélyi is. Imádjuk a színésznő bátorságát!

Julianne Moore Forrás: AFP

Ki nézett ki legjobban a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén?

Ez az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmáthttp://www.life.hu/trend/20170908-az-osz-trendje-a-magasszaru-csizma.htmlMinden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet! Trend--Elfelejtett bugyit venni a híres modell - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170907-heti-trendjelentes-szerepel-benne-doutzen-kroes-kim-kardashian-es-jennifer-lawrence.htmlA vörös szőnyegen is vége az uborkaszezonnak. Még több filmpremier és díjátadó gála következik és a New York-i divathét is elkezdődött. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb pillanatait! TrendAFPA hónap sminktrükkje - a draping!http://www.life.hu/trend/20170906-a-honap-sminktrukkje-a-draping.htmlAmi az arckontúrozást illeti, véget ért egy korszak, és teljesen új szabályok léptek életbe. Vége az agyonkontúrozott arcnak, helyette itt az új őrület, ami sokkal természetesebb hatásra törekszik, szofisztikáltabb és egészségesebb arcszínt biztosít. Trend--Ezeket minden Trónok harca rajongónak be kell szerezniehttp://www.life.hu/trend/20170907-ezeket-minden-tronok-harca-rajongonak-be-kell-szereznie.htmlAz elmúlt hetekben minden a Trónok harcáról szólt. Az őrület után viszont most hosszú böjt következik, az újabb, nyolcadik évadig talán 2019-ig is várni kell. Hogy ne maradjatok addig sem Trónok harca életérzés nélkül, szerezzétek be a következő holmikat. Trend--Öltözködési tippek telt keblű nőknekhttp://www.life.hu/trend/20170906-oltozkodesi-tippek-telt-keblu-noknek.htmlSokan azt gondolják, hogy csak tökéletes, nádszálvékony alakkal lehet igazán csinosnak lenni, pedig ez óriási tévhit. Akár fiús alkatú, akár molett vagy, akár derékban, akár mellben vagy erős, hidd el, egy kis körültekintéssel csodásan fel tudsz öltözni. Ehhez persze érdemes tisztában lenni a tested adottságaival, és néhány öltözködési tipp is jól jön hozzá! Ha telt kebleid miatt eddig bizonytalan voltál, most vegye át ennek helyét a magabiztosság és céltudatosság! TrendThinkstockPizsamaparti celeb módra - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-pizsamaparti-celeb-modra.htmlNemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.