A London Dad, tulajdonképpen egy Wimbledonban élő apuka által felépített brand. Felesége, Alice, és két lányuk, Etta valamint Cat mindennapjait örökíti meg, de egy szimpla apás Instagram fióknál, Gregory Stanton sokkal többet hozott ki a közösségi média teremtette lehetőségből. Ismerd meg ezt a csúcs szuper apukát.

Forrás: Instagram/tamanegi.qoo.riku
Az 1 éves kislány legjobb barátja egy óriás uszkár - Fotók
Mame, az 1 éves japán kislány különös kapcsolatot ápol Rikuvak, az óriási uszkárral. A kutya egyfajta ikertestvérként követi Mame minden lépését, melyet a kislány nagymamája rendre meg is örökít. Sőt, már a nagyi komponál képeket, melyeket a több mint 27 kilós kutya békésen tűr - ruhák, lepedők, szemüveg, a 8 éves Riku bármit elvisel, csak hogy az imádott kislánnyal lehessen. Instagram oldaluknak már több mint 80 000 követője van.

Gregory, egyfajta platformként használja a „londoni apa" világát; blogol, tanácsadást tart, és saját életének képeivel mutat nagyszerű példát a gondtalan szülőségről. A Stanton családban nemet mondtak a sztereotíp szülőmintára, így Gregory nem csupán apa, de egy kicsit anya is. Állítása szerint, a régi vad énje teljesen lecsillapodott azzal, hogy apává vált.

Gregory nem csupán apa, de egy kicsit anya isForrás: Instagram/london_dad

Az Instagram fiók volt az első.

Bevallja, hogy felesége magazinját szerette volna plusz olvasókhoz juttatni, de később ez átfordult. Látta, hogy az emberek mennyire élvezik, hogy bepillanthatnak egy apa mindennapjaiba. Ma már több mint 53 ezren követik a london_dad oldalt. Szépen lassan forrt ki benne a gondolat, mely meghatározta a későbbi tevékenységét.

Vicces posztjaival bepillantást enged egy apa mindennapjaibaForrás: Instagram/london_dad

Az apákat jóval kevesebb oldal szólítja meg, mint az anyákat, miközben ők is éppúgy részt vesznek a gyermekeik nevelésében.

Ráadásul egy apa, teljesen másként látja a szülőséget, így számos új dologra tudja felhívni a figyelmet. Ezt az űrt tölti be a Facebook-on, a Twitteren, a már említett Instagramon Gregory, és természetesen egy blogot is ír.

Egy apa, teljesen másként látja a szülőséget, így számos új dologra tudja felhívni a figyelmetForrás: Instagram/london_dad

Nem csupán a nevelés és a gondozás van terítéken.

Gregory valóban félig anya; lányaival rendszeresen jár sétálni, játszani a közeli parkba, de imád nekik, és velük együtt finom, egészséges ételeket készíteni. A család kedvence a japán és az ázsiai konyha – mivel Mr. Stanton 10 évet töltött ott.

A család kedvence a japán és az ázsiai konyha – mivel Mr. Stanton 10 évet töltött ottForrás: Instagram/london_dad

A spontán fotók felüdülést jelentenek, az internetet elárasztó beállított, agyonretusált, „mindig boldogok vagyunk” képek mellett. Ez az angol apuka napról napra bizonyítja, hogy nem lehet csak anyának és csak apának lenni, a szülőség mindkét fél számára ugyanazt kell jelentse – a maga feladataival, örömeivel együtt.

Nem lehet csak anyának és csak apának lenni, a szülőség mindkét fél számára ugyanazt kell jelentseForrás: Instagram/london_dad