Különleges fényképeket osztott meg közösségi oldalán Soma Mamagésa, ráadásul nem is akármilyen alkalomból. 

Soma Mamagésa nemrég ünnepelte a 20. házassági évfordulóját, melynek apropójából különleges fotókat osztott meg a rajongóival: megnézhetjük hogy festett a menyegzőjén a sztár. 

A képekhez romantikus posztot is társított, amelyben elárulta, mennyire szereti a férjét, akivel immáron 27 éve alkotnak egy párt. Sőt, elmondása szerint már korábbi életükben is együtt voltak, amiről Somának saját emlékei is vannak. 

"Pontosan ma 20 éve annak, hogy kimondtuk egymásnak az elköteleződés igenjét. (Előtte 7 és fél évig voltunk együtt.) 20 éve vagyok a felesége az én drága férjemnek, csodálatos társamnak, gyermekeim apjának. Tudom, hogy nem ez az első életünk, hogy együtt vagyunk (még emlékeim is vannak a korábbiakból), és azt is tudom, hogy ez egy ajándék élet mindkettőnk számára. Hála és köszönet érte, ma pedig egész nap ünneplés. (Végigjárjuk a minden túlzás nélkül mágikus-fantasztikus esküvőnk 3 helyszínét, plusz megspékeljük még önkényeztetésekkel is.) Éljen, és hurrá!" - írja az 51 éves műsorvezető. 

Soma Mamagésa nagyon szereti a testét - Videó!
Pozitívan, a jógázás után feltöltődve tett közzé egy videót magáról Soma Mamagésa, melyben azt énekli, hogy szereti a testét, nagyon. Vegyes fogadtatást kapott az "annyira borzalmas és meghökkentő, hogy már jó" videója.