Soma Mamagésa nagyon szereti a testét - Videó!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Soma Mamagésa videó test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pozitívan, a jógázás után feltöltődve tett közzé egy videót magáról Soma Mamagésa, melyben azt énekli, hogy szereti a testét, nagyon. Vegyes fogadtatást kapott az "annyira borzalmas és meghökkentő, hogy már jó" videója.

Soma Mamagésa újabb meghökkentő posztot tett közzé Facebook-oldalán, ezúttal jógázás után. A sztár pozitív energiákkal feltöltve énekel a felvételen arról, hogy mennyire is szereti valójában a testét. "A ma reggeli jógázásom után - koncentrálva a tízmilliószoros nap erejére, és a telihold teremtő, kreatív támogatására - ez az örömködés jött ki belőlem. Mindenkinek boldogat" - írta a felvételhez Soma.

Soma Mamagésa hihetetlenül szereti a testét Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Smink nélkül dalol a híresség, ugyanazokat a sorokat énekli el egymás után: "I love my body, I love my body, I love my body, body, body, body..." A különc sztár rajongói körében is vegyes fogadtatást kapott a videó, többen visszataszítónak tartják és kiábrándítónak. "Jógázás??? Inkább, józanodás!!!

Borzalmas, ahogy kinéz, és, hogy milyen ízléstelenül h*lye, arról nem is beszélve,

hogy mindezt még hirdeti is, mintha ez lenne a normális" - írta valaki, akinek véleményét más is osztja.

"Azért minden rendben van??

húhh, én eddig egészen normálisnak tartottalak, azért, aki közszereplő, nem biztos hogy ilyen oldalát is kéne mutogatni, mert kicsit kiábrándító, azért az Isten óvja meg azt az óvodát, ahol ezt esetleg levetítik" - osztotta meg véleményét egy másik kommentelő, de Soma szerint nekik van a legnagyobb szükségük az ilyen görbe tükrökre.

Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hujber-ferenc-szerint-jezus-szinesz-volt.htmlHujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kefir-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlKecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ők lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-ok-lehetnek-toth-gabi-utodai-az-x-faktorban.htmlTóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigoHíres angliai sportoló feleségét erőszakolták meg otthonukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sportolo-feleseget-eroszakoltak-meg-otthonukban.htmlOtthonukban támadtak rá egy híres sportoló feleségére, a források szerint egy közeli barát erőszakolta meg a nőt. A Nagy-Britanniában ismert sportember összetört, és magát hibáztatja.TV + Sztárok--Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-pippa-middleton-kulonleges-eskuvoi-szabalya.htmlPippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Marklet... TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.