Jóban Rosszban Bálizs Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kígyúrta magát és egyszerre négy fitneszversenyen indul a Jóban Rosszban színésznője, Bálizs Anett. A sorozat Fannija február óta heti ötször edzett személyi edzővel, hogy minél jobban formában legyen. 

"Szerettem volna kipróbálni magam ebben a sportban, mert rajta van a bakancslistámon. Szeretném magamnak bebizonyítani, hogy meg tudom csinálni. Nem mondom, hogy egyszerű" - mondta el Anett a Borsnak, és hozzátette leginkább a versenydiéta viseli meg.

"Sokszor érzem azt, hogy nem bírom, feladom, aztán szerencsére újra erőre kapok. Nem is sejtettem előtte, hogy milyen nehéz is a felkészülés egy ilyen versenyre. És itt nem is az edzésekre gondolok feltétlenül, inkább a táplálkozásra" - nyilatkozta.

Nem akarta egy nő, hogy kövér dadája legyen a kislányánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170916-nem-akarta-egy-no-hogy-kover-dadaja-legyen-a-kislanyanak.htmlSoha ennyire nem volt központi kérdés az emberek testalkata, mint napjainkban. Ha akarunk, ha nem, a testszégyenítés különböző formáiba futhatunk bele, amely leginkább az elhízottakat érinti, másrészt pedig egyre gyakrabban olvashatunk arról is, hogy fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk... Egy, a napokban megjelenő írás azonban - sokak szerint - túl messzire ment... Ez Zsír!--Nem csak Claudia, párja, Pataki Ádám is odafigyel a vonalairahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170909-nem-csak-liptai-claudia-parja-pataki-adam-is-odafigyel-a-vonalaira.htmlBár a cukrászat hozta őket, Liptai Claudia és Pataki Ádám is oda figyel arra, hogy a finomságok szeretete mellett is kondiban maradjanak. Ez Zsír!--Rubint Réka bikiniben pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170820-rubint-reka-bikiniben-pozol-schobert-norbi-buszke-ra.htmlSchobert Norbiról tudni lehet, hogy büszke kidolgozott testű feleségére. A mostani képen Réka valóban bombázó, nem is csoda, hogy a fitneszguru nem tartotta meg csak magának az élményt. Ez Zsír!--Nagyon lefogyott DJ. Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170903-nagyon-lefogyott-dj-seherezade.htmlDrasztikus diétába kezdett DJ Seherezádé. Alaposan meggondolja mit egyen, és minden eddiginél többet is mozog. Ez Zsír!OrigoÍgy edz Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170614-igy-edz-liptai-claudia-bokszol.htmlA szép műsorvezető mindent megtesz, hogy bombaformába lendüljön. Ez Zsír!Origo30 kilót fogyott Kozsohttp://www.life.hu/ez-zsir/20170527-30-kilot-fogyott-kozso-meg-nyolcat-szeretne.htmlSokat küzdött a felépüléséért Kozso, aki 2011-ben agyvérzést kapott, majd súlyos agyműtéten esett át. A kritikus operáció hatással volt a beszédközpontjára is, emiatt újra meg kellett tanulnia beszélni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.