Nyilatkozott a halálra éheztetett gyöngyösi kislány anyja, J. Médea

Forrás: Thinkstock -
halál Gyöngyös éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évesen halálra éhezett egy gyöngyösi kislány, mindössze 3,5 kilót nyomott akkor, amikor a rendőrség megtalálta. A szülei súlyos fegyházbüntetést kaptak, de nem tartják magukat bűnösnek.

A vád szerint szándékosan éheztette halálra gyermekét J. Médea és férje, K. Gusztáv. A gyöngyösi kislány másfél évesen halt éhen, és mindössze 3,5 kilós volt, amikor megtalálták. Sajnos már nem lehetett rajta segíteni, mire a hatóságok kiértek, már régen feladta a harcot. Az anya másik gyermeke is alultáplált volt, de nem annyira, mint az elhunyt kislány. Ő ugyanis a bölcsődében jutott élelmiszerhez. A szülőket súlyos fegyházbüntetésre ítélték, de ők nem tartják magukat bűnösnek.

A másfél éves kislány annyi kilót nyomott, mint egy csecsemő - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Soha nem éheztettük egyik gyerekünket sem, sőt nagyon fontos volt, hogy mindent megkapjanak.

Blikknek"Véleményem szerint aki gyereket éheztet, az egy szadista állat. Mi ilyet soha nem csináltunk"

Ételekkel teli hűtő mellett halt éhen a gyöngyösi kislány

A másfél éves Gyöngyösön élő kislány mindössze 3-3,5 kilót nyomott, mikor a mentők csütörtökön kiérkeztek a lakásba a holttestéhez. Az otthon állítólag teljesen rendezett volt, a hűtő pedig roskadásig tele. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.