Az Adidas a szőrös lábú női modellel, Arvida Byströmmel reklámozott, az emberek felháborodtak

Forrás: Instagram/Adidasoriginals -
szőrös láb Adidas reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Adidas gondolt egyet, és egy olyan modellel reklámozta egyik cipőjét, akinek szőrös volt a lába, és persze nem farmerben, hanem szoknyában népszerűsítette a surranót. Az embereknek viszont ez nem jött be.

Egyre elterjedtebbé akarják tenni a szőrt már a divatvilágban is. Rengeteg sztár és blogger dönt például úgy, hogy nem borotválkozik, és ennek eredményét szívesen meg is mutatja a közösségi oldalakon. Ebből az Adidas sem akart kimaradni, úgy döntöttek, hogy a cipőjüket egy szoknyás, szőrös modellel fogják reklámozni, vagyis Arvida Byströmmel.

Az Adidas és a szőrös lábú női modell kiakasztotta az embereket Forrás: Instagram/Adidasoriginals

A fotó elkészült, és persze felkerült az Instagramra is, de nagyon vegyes fogadtatást kapott. Sokan felháborodtak.

  • „A legundorítóbb dolog egy nőn a szőrös láb"
  • „Borotváld le a lábad"
  • „Lányokon ez gusztustalan"
  • „Nem akarok megbántani senkit, de ez nem normális"

Ilyen és ehhez hasonló kommetekből volt bőven, de nem kell félni, mert sokan meg is védték a modellt. Figyelmeztettek mindenkit, hogy a nők is emberek, és a szőr ugyanolyan természetes rajtuk, mint a férfiakon. Senkit nem lehet borotválkozásra kényszeríteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.