Szívesen vállalna gyereket Gallusz Niki és kedvese, Laura

Forrás: FEM3 -
Gallusz Niki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gallusz Niki és párja, Laura boldogan élnek, de egy dolog mégis hiányzik: gyereket szeretnének...

"Szeretnénk családot, de azt mindig elmondom, hogy rugalmas, de konzervatív lány vagyok, kell a gyereknek apuka és anyuka egyaránt. A párom alkalmas lenne arra, hogy részt vegyen egy ilyen konstrukcióban, de azt az úriembert még nem találtuk meg, aki ebben részt venne. De nem is keressük, mert ha ennek így kell lennie, ez létre fog jönni" - idézi Niki korábbi nyilatkozatát a Blikk.

Az énekesnőa FEM3 reggeli műsorában Stohl Lucával és Berki Krisztiánnal beszélgetett, és újra a családalapításra terelődött a szó: "A gyermekvállalás és a családalapítás az egyik legcsodálatosabb dolog, de nem mindenkinek adatik meg" - mondta.

Forrás: FEM3

Abortuszairól vallott Soma Mamagésahttp://www.life.hu/csalad/20171013-abortuszairol-vallott-soma-mamagesa-a-tv2-mokkaban.htmlTöbb híresség is biztosította támogatásáról a Szinetár-Makranczi házaspárt, miután nyilvánosságra hozták, Down-szindrómás kisbabájuk született. Dóra arról írt a közösségi oldalon, hogy azért nem csináltatták meg a célzott vizsgálatot, mert a magzat elvétele nem volt opció. Soma Mamagésa a TV2 Mokkájában szólt hozzá a témához és megdöbbentő vallomást tett. Család--Hajdú Péter vallomása a családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20171013-hajdu-peter-vallomasa-a-csaladjarol-maganeleterol.htmlElvált szülők gyerekeként nőtt fel, mégsem vigyázott eléggé a családjára, vallja Hajdú Péter. Elmondta, nem könnyű úgy élni, hogy vannak gyermekei, azonban nincsenek vele mindennap. Család--Mint két tojás, úgy hasonlít egymáshoz Béres Alexandra és húgahttp://www.life.hu/csalad/20171007-mint-ket-tojas-ugy-hasonlit-egymashoz-beres-alexandra-es-huga-reka.htmlNem sokan tudják, hogy Béres Alexandrának van egy 4 évvel fiatalabb húga. Szandi most megmutatta Rékát: úgy festenek egymás mellett, mint két tojás. CsaládOrigoHírességek üzentek Szinetár Dórának, aki elárulta Down-kóros a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171006-hiressegek-uzentek-szinetar-doranak-aki-elarulta-down-koros-a-kisfia.htmlSzinetár Dóra csütörtökön jelentette be, hogy újszülött fia Down-szindrómás. A színésznőt édesanyák, köztük hírességek biztosították támogatásukról. CsaládOrigoElhagyta családját Mata Ricsihttp://www.life.hu/csalad/20171003-elhagyta-csaladjat-mata-ricsi-egykori-x-faktoros.htmlA minap arról írtunk, hogy megszökött otthonról az X-Faktor egykori gyereksztárja. Mata Ricsi összecsomagolt, és elindult, hogy a szülői háztól többszáz kilométerre lévő fővárosba költözzön. A családja teljesen el van keseredve, remélik, hogy a fiuk, aki egy idősebb rajongójával él, hamarosan hazatér. CsaládOrigoElárulta születendő kisbabája nevét Czippán Anetthttp://www.life.hu/csalad/20171006-elarulta-szuletendo-kisbabaja-nevet-czippan-anett-musorvezeto.htmlAnett, párja és kisfia, a hatéves Olivér alig várják már az új jövevényt.CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.