Kate Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gary Goldsmith-et testi sértéssel gyanúsítják. Katalin nagybátyja az utcán ütötte meg 47 éves feleségét, Julie-Annt.

A tanú egy taxisofőr, aki elmondta, látta Garyt, amint megüti feleségét, és hozzátette, előtte veszekedtek - írja a Mirror.

"Úgy arcon vágta, hogy a szemüvege lerepült, majd elesett és beverte a fejét a járdába. A rendőrség és a mentők azonnal a helyszínre siettek és kórházba szállították Julie-t. Gary-t a helyszínen letartóztatták és előreláthatólag október 31-én kell bíróság elé állnia" - számolt be a szemtanú.

Véget érhet a pereskedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó közötthttp://www.life.hu/csalad/20171014--veget-erhet-iden-a-pereskedes-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-kozott.htmlMég az időn lezárulhat Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla pere: az elkövetkezendő 1 hónapra 3 tárgyalást is kitűztek. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖsszeomlott Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/csalad/20171013-osszeomlott-aradszky-laszlo-ozvegye-az-enekes-halala-utan.htmlÉva asszony esténként a férje fényképéhez beszél, sírógörcsei vannak, nem tudja feldolgozni férje váratlan halálát. Család--Abortuszairól vallott Soma Mamagésahttp://www.life.hu/csalad/20171013-abortuszairol-vallott-soma-mamagesa-a-tv2-mokkaban.htmlTöbb híresség is biztosította támogatásáról a Szinetár-Makranczi házaspárt, miután nyilvánosságra hozták, Down-szindrómás kisbabájuk született. Dóra arról írt a közösségi oldalon, hogy azért nem csináltatták meg a célzott vizsgálatot, mert a magzat elvétele nem volt opció. Soma Mamagésa a TV2 Mokkájában szólt hozzá a témához és megdöbbentő vallomást tett. Család--Csősz Bogi elmondta, miért nem szeretne még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20171007-csosz-bogi-elmondta-miert-nem-szeretne-meg-gyereket-szulni.htmlAz már a Feleségek luxuskivitelben korábbi epizódjaiból is kiderült, hogy Csősz Bogiban nem tombol a gyerek utáni vágy. Viviennél járva meg is jegyezte, a szőkeség otthnaként szolgáló lakóparkban őt rettenetesen zavarná a gyerekek nyüzsgése, és amúgy sem szeretne még anya lenni, ő inkább a karrierjére koncentrál. CsaládOrigoHírességek üzentek Szinetár Dórának, aki elárulta Down-kóros a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171006-hiressegek-uzentek-szinetar-doranak-aki-elarulta-down-koros-a-kisfia.htmlSzinetár Dóra csütörtökön jelentette be, hogy újszülött fia Down-szindrómás. A színésznőt édesanyák, köztük hírességek biztosították támogatásukról. CsaládOrigoMegmutatta feleségét, Annamáriát Mága Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20171003-megmutatta-feleseget-annamariat-maga-zoltan-hegedumuvesz.htmlMága Zoltán ritkán posztol családi képeket, Facebook-oldalán a szakmai-művészi életére helyezi a hangsúlyt. Nemrégiben azonban megmutatta gyönyörű feleségét, Annamáriát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.