Szeptember 10. óta keresi az édesanyja a kis Barnabást, aki Bereznay Dániel, az X-Faktorba váratlanul visszatért énekes féltestvére. Dániel és a kisfiú édesapja közös.

A gyermeket már a rendőrség is keresi, megtalálható az eltűnt személyek listáján, az édesanyja pedig a Facebookon kért segítséget. A posztból kiderül, hogy Barni három éves, vékonyka kisfiú. Haja szőke, szeme kékeszöld. Az édesanyja úgy sejti, hogy már levágták a haját, hogy ne legyen felismerhető. A kisfiút az apjával látták utoljára, nagy valószínűséggel egy 15 éves Mercedes Sprinterrel közlekednek.

A Blikknek az RTL Klub megerősítette, hogy valóban az x-faktoros versenyző testvéréről van szó. Íme, a kisfiú képe a rendőrség oldaláról:

Eltűnt: szeptember óta keresik az x-faktoros Bereznay Dániel kistestvérét, Bereznay BarnabástForrás: police.hu

A lapnak a 17 éves Dániel így nyilatkozott:
"Amióta a féltestvéremmel eltűnt apukám, azóta nem találkoztam vele, de nagyon sajnálom a történteket, és remélem, hamar megoldódik ez a családi probléma."

Ha bárki látta az eltűnt fiút, vagy tud róla valamit, értesítse a rendőrséget: a +36 1 299 2622-es számon vagy jelezze a kir.22rk.dl@budapest.police.hu e-mail címen.