Az alkotó állítja, csupán néhány hétvége kellett ahhoz, hogy egy, a háza fölé magasodó Star Wars lépegetőt építsen. Csak remélni tudjuk, hogy a közvetlen szomszédok közül senki sincs, aki hatalmas Star Trek rajongó lenne, mert bizony számára, nem lehet kellemes látvány.

Gyakorlatilag az egész előkertet elfoglalja, és remekül árnyékolja a az utcafronti ablakokat is. Ez nyáron kifejezetten jól jöhet.

A hatalmas dekoráció az egész előkertet elfoglaljaForrás: Patrick Cooley/cleveland.com

Cleveland külvárosában él Nick Meyer, aki ezzel a kis alkotásával vélhetően mindenki számára bizonyította, hogy ő a legnagyobb Csillagok háborúja rajongó. Bár állítja, messze áll a fanatikusoktól, egyszerűen csak imádja ezeket a filmeket. Úgy gondolta, jól mutatna egy több mint két emelet magas birodalmi lépegető a kertben, és megcsinálta. Fát, műanyagot és polisztirol habot használt fel az építésénél.

Az életnagyságú AT-AT lépegetőt a Cleveland külvárosában élő Nick Meyer építetteForrás: Patrick Cooley/cleveland.com

Elmondása szerint, ez valóban az alkotás öröméért született. Sok hétvégéje ráment, de az egész folyamatot imádta; azt, ahogy az általa eltervezett építmény szépen lassan formát ölt.

Nick az egész folyamatot imádta; azt, ahogy az általa eltervezett építmény szépen lassan formát ölForrás: Patrick Cooley/cleveland.com
Forrás: Shutterstock
Egyszerű és gyors Halloween lakásdekorációk
A hiedelem szerint ilyenkor a legvékonyabb az élőket és a holtakat elválasztó vonal. Ezért öltöznek félelmetes jelmezekbe, díszítik a házukat, lakásukat az emberek ijesztő elemekkel; hogy a rossz kísérteteket távol tartsák maguktól.

Meyer egyébként nem most hökkentette meg először a szomszédokat. Ő egy hamisítatlan Halloween rajongó, aki minden évben készít valami monumentális dekorációt. Az előkert otthont adott már kalózhajónak, mauzóleumnak, de a Péntek 13 film is megihlette már a házi barkácsolót.

Meyer nem most először készített ilyen monumentális halloweeni dekorációtForrás: Patrick Cooley/cleveland.com