Jakabos Zsuzsa úgy néz ki, mint egy modell: fotó!

Fotó: Mudra László - Origo -
modell Jakabos Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsa nemcsak úszóként kiváló, akár modellnek is elmehetne: az igéző szépsége tényleg mindenkit elvarázsol.

Jakabos Zsuzsáért rajonganak a férfiak, bár már hiába: az úszónő augusztusban elkelt. Edzőjéhez, Petrov Ivánhoz ment hozzá, de szerencsére ettől még nem hanyagolja el a rajongóit sem. Az úszónő gyakran tesz közzé képet magáról többnyire fürdőruhában, hiszen az az ő munkaeszköze. Az pedig nem kis teljesítmény, hogy vizes hajjal, smink nélkül is lenyűgözően néz ki.

Jakabos Zsuzsa úszás után is szép Fotó: Mudra László - Origo

Ehhez Zsuzsa igéző zöldeskék szemeinek is köze lehet, amiket szeret is hangsúlyozni. Legutóbbi fotóján is tekintete került a középpontban, és bátran kijelenthetjük, ha esetleg megunná az úszást, bármikor elszegődhetne modellnek is!

Csősz Bogi megadja a módját a vásárlásnakhttp://www.life.hu/trend/20171027-csosz-bogi-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-megadja-a-modjat-a-vasarlasnak.htmlFotó: Mudra László - OrigoIlyen intimékszerek közül válogathatsz: fotók! (18+)http://www.life.hu/trend/20171026-ezek-a-legmenobb-intimekszerek.htmlNem is gondoltuk volna, hogy vaginába való ékszerek közül is ilyen sokféle van. Pedig de! Trend--Ezért mutatta meg dagadt fejét és tokáját Caramelhttp://www.life.hu/trend/20171026-ezert-mutatta-meg-dagadt-fejet-es-tokajat-caramel.htmlMolnár Ferenc Caramel a napokban közzétett egy posztot Instagramon, ahol a saját fotója alá azt írta: "Ilyen vagyok! Ezek az én karikáim, az én nagy orrom, az én dagadt fejem, és az én tokám." A Life.hu-nak elmondta, hogy miért tette ezt. Trend--Ezek a világ legrondább farmerjaihttp://www.life.hu/trend/20171024-a-vilag-legrondabb-farmerjai.htmlA farmert azért imádjuk, mert szuperül kombinálható a ruhatárunk többi darabjával, így a legpraktikusabb holmik között van. Ráadásul nem is találhatnánk lazább és kényelmesebb viseletet a farmernál. A következő néhány ruhadarab viszont rácáfol eddigi tapasztalatainkra. Trend--Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171019-oszi-cipok-tizezer-forint-alatt.htmlHa éppen nem szeretnél befektetni egy drágább bőrcipőbe, vagy alapvetően sem hordasz bőrtermékeket, akkor mutatunk néhány szuper alternatívát az őszi szezonra. TrendOrigoBombasztikus feneket villantott Kendall Jenner: fotó http://www.life.hu/trend/20171024-ilyen-kozelrol-meg-sosem-lattuk-kendal-jenner-feneket.htmlKendall Jenner szexi fotóitól minden alkalommal dob egy hátast a nagyérdemű, de amit ezúttal villantott, az egyszerűen elképesztő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.