Csősz Bogi nem egy szégyenlős természet, hajlandó pikáns titkokat is elárulni magáról, például azt, hogy van-e rajta fehérnemű vagy nincs!

Csősz Bogi Hajdú Péter vendége volt az Esti Frizbiben, ahol nemcsak beszélt: török táncos ruhában is megmutatta idomait! A csillogó és csilingelő öltözetben nagyon szeretnek mozogni a török lányok, sokszor esküvőkön is magukra kapják. Hajdú Péter pedig az alkalmon kapott, és egyből megkérdezte Bogit, hogy bugyit visel-e a ruha alatt.

Csősz Boglárka olykor nem visel bugyitFotó: Mudra László - Origo

„Most van rajtam" – felelte nevetve a luxusfeleség, de azt is hozzátette, gyakran előfordul, hogy nem vesz fel... „Vannak olyan estek valóban, ahol mondjuk vörös szőnyeges esemény van, és nem fér el a bugyi, és úgy veszem fel a ruhám, hogy nincs rajtam, van ilyen" – mondta Bogi.

Csősz Bogi elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével: videó
A Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben című műsorában betekintést nyerhetünk Bogi jelenlegi életébe, de arról eddig keveset tudhattunk, hogyan is kezdődött Bogi és milliárdos férjének története. A színésznő most a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt el újabb titkokat kapcsolatukról: elárulta, hogyan vette őt le a lábáról férje annak idején. Nézd meg, mit mondott Bogi!