Gáspár Győző lett az új Kozso: fotó!

fotó Győzike Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzőtől már sok mindent láthattunk, ám ezúttal sikerült egy különleges gyöngyszemet villantania. 

Győző már a nyáron megmutatta a követőinek, milyen jól áll neki a kamera: olyan képeket posztolt a közösségi oldalára, amelyeken érzékien beletúr a saját hajába, mereng a messzi távolba, vagy sokat sejtetően szugerálja a tekintetével a kamerát.

Most viszont elegáns fekete-fehér stílusra váltott, a tincseit az égig zselézte, és felvette a már Kozso által bejáratott óriás napszemüveget. A szomorú szamuráj hangulat abszolút készen van. Ehhez pedig egy idézetet is társított, amit a rajongói egyszerűen imádtak:

"Tévedsz, fiatal barátom. Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál." - írja a közösségi oldalán Győző.

Egyébként Győzike már rutinos a fotók és az idézetek párosításában: nyáron egy luxusautóval történő pózolását koronázta meg néhány életigazsággal. Abban a posztban arról írt, hogy nincs nagyobb erő annál, ha önmagunkban képesek vagyunk hinni. A rajongói természetesen ebben is egyetértettek vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.