Gáspár Győzőtől már sok mindent láthattunk, ám ezúttal sikerült egy különleges gyöngyszemet villantania. 

Győző már a nyáron megmutatta a követőinek, milyen jól áll neki a kamera: olyan képeket posztolt a közösségi oldalára, amelyeken érzékien beletúr a saját hajába, mereng a messzi távolba, vagy sokat sejtetően szugerálja a tekintetével a kamerát. 

Most viszont elegáns fekete-fehér stílusra váltott, a tincseit az égig zselézte, és felvette a már Kozso által bejáratott óriás napszemüveget. A szomorú szamuráj hangulat abszolút készen van. Ehhez pedig egy idézetet is társított, amit a rajongói egyszerűen imádtak: 

"Tévedsz, fiatal barátom. Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál." - írja a közösségi oldalán Győző. 

Egyébként Győzike már rutinos a fotók és az idézetek párosításában: nyáron egy luxusautóval történő pózolását koronázta meg néhány életigazsággal. Abban a posztban arról írt, hogy nincs nagyobb erő annál, ha önmagunkban képesek vagyunk hinni. A rajongói természetesen ebben is egyetértettek vele.