Győzike modell babérokra vágyik? Fotók!

modell fotók Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen fotókat még sosem láttunk Győzikéről, de úgy tűnik a sztár már meg sem áll addig, míg nem készül közös műtermi felvétel Palvin Barbival.

Győző egy időben méregdrága luxusautókról posztolt fotókat, amelyek mellett úgy festett, mintha mindnek ő lenne a tulajdonosa. Ám a fék nélküli flancolásnak az lett a vége, hogy többekben is felmerült a kérdés: vajon miből finanszírozza Győzike ezt a fényűző életet?

Éppen ezért nem csoda, ha mostanában inkább nem kocsikkal igyekszik felhívni magára a figyelmet, helyette inkább felcsapott modellnek, ami legalább ugyanakkora szenzáció.

A sztárapuka képein, akinek lánya hamarosan elhagyja az országot, többnyire az arca és a felsőteste látszik, ahogy valamilyen drámai beállításban megérinti a haját vagy az arcát. Rendkívüli! Ilyeneket nem látni mindennap.

A fotók már egész sok kedvelést is kaptak, illetve mindenhova érkezett már néhány elismerő hozzászólás, melyek szerint a profi fotózás nagyon is jól áll a Romantic egykori frontemberének.

Gáspár Győző végre elárulta, miből él

Rengetegen kíváncsiak arra, hogy miből él Győzike. Miből futja luxusautóra, drága ruhákra, ékszerekre. A sztárapuka a Fókusznak nyilatkozott anyagi helyzetéről. Olvass tovább itt...

Kiszőrösödtek a sztárok! Durva fotók a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20170615-szoros-tollas-celebruhak-a-voros-szonyegrol.htmlMindig visszatér a vörös szőnyegre ez a régi-új trend, a tollas, szőrös ruhák, amelyek hol elegáns, hol nagyon is nevetséges összhatást eredményeznek. Nézzük az elmúlt évek leghíresebb ilyen öltözékeit! TrendOrigoOrosz Barbi szexi fürdőruhás alakot villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170709-igy-fest-bikiniben-orosz-barbi.htmlA Tűsarok műsorvezetője nem bízta a véletlenre: így fest a szexi sztár fürdőruhában. Trend--Új külsővel sokkol Blac Chynahttp://www.life.hu/trend/20170707-blac-chyna-uj-haja.htmlBlac Chyna mostanában a Snapchaten harcol volt párjával. Két, kicsit sem finom üzenet között, azért van ideje elmenni a fodrászhoz. Ilyen lett a haja. TrendOrigoAmy Schumer megmutatta valódi bikinis testét: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170707-nem-szegyelli-tokeletlen-alakjat-amy-schumer.htmlA híres komika nem rejti véka alá a tökéletlenségét. Számos híresség példát vehetne róla: Fotó! Trend--A hónap színe: az életteli napsárgahttp://www.life.hu/trend/20170614-a-honap-szine-az-eletteli-napsarga.htmlMi más lehetne a legforróbb nyári hónap színe, mint a friss és élénk napsárga? Élvezd a napsugarak izzását a ruhádon is! Trend--Monica Cruz bombasztikusan fest bikiniben: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170706-nagyon-jol-nez-ki-monica-cruz.htmlPenelopé Cruz családjában igen jó gének öröklődnek, ugyanis a híres színésznő mellett a testvére, Monica is csodásan szép. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.