Stílusmustra a Hollywood Film Awardsról: hatalmas mellbimbótapasszal sokkolt az énekesnő

Kate Winslet Mary J. Blige vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén tartották a Hollywood Film Awards díjátadó gálát, ami egyrészt elindította az Oscar-esélyesek névsorát illető találgatásokat, másrészt pedig több emlékezetes - sajnos rossz értelemben - divatpillanatot is tartogatott azok számára, akik nemcsak a filmek szerelmesei, hanem a vörös szőnyeges bevonulásoké is.  

Az eseményre Dakota Jonson és Elizabeth Olsen is nadrágkosztümben jelent meg. Dakota piros, hosszított fazonú zakója nem volt a legjobb választás, nagyon öregítette a színésznőt. Az Olsen-ikrek húga szuperül festett ebben a fekete kosztümben, habár sminkben valami mást választittunk volna, hogy ne legyen ennyire sötét az összhatás.

Dakota Johnson Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard
Elizabeth Olsen Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard

Kate Winslet is nadrágban, pontosabban overálban vette át a legjobb színésznőnek járó díjat, amit a legújabb Woody Allen filmben nyújtott alakításáért kapott. A színésznő felül csipkés ruhája szintén egy kissé öregítette az egyébként csodaszép Kate-et.

Kate Winslet Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard

Nadrágban jelent meg az énekesnő, Mary J. Blige is, aki felülre egy áttetsző, egy kevés gyöngyhímzéssel díszített felsőt választott. Az áttetsző anyag alatt pedig egy méretes, ráadásul a bőrszínétől jócskán elütő mellbimbótapaszt viselt, ami kissé közönséges hatást keltett.

Mary J. Blige Forrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff
Mary J. Blige Forrás: AFP/Tara Ziemba

Ezúttal Eva Longoria sem a legjobb formáját hozta. A színésznő, aki általában ragyogni szokott a hasonló eseményeken, most egyáltalán nem tűnt ki a tömegből.

Eva Longoria Forrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

A szintén elbűvölő Margot Robbie outfitje is csalódást keltő volt. Legutóbb is rossz véleménnyel voltunk a stílusához nem igazán illeszkedő virágos kreációról, és ezt a mostani sem lett a kedvencünk. A virágminta, a fekete rátétek és a fehér szalag sehogy sem állnak össze.

Margot Robbie Forrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

Amy Adams, akit szintén nagyon nagyra tartunk színésznőként, egy igazán tündöklő estélyit választott. Kicsit talán furcsa ezzel a zakóval kiegészítve, és a színésznő pocakját is kiemeli kissé a testhezálló szabás.

Amy Adams Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard

Angelina Jolie a tőle megszokott szabásvonalú estélyit választotta az eseményre, jól állt neki az ezüstösen csillogó ruha, amihez a már jól ismert dögös piros rúzst tette fel.

Angelina Jolie Forrás: AFP/2017 Getty Images/Neilson Barnard
Sminkelj úgy, mint a szülinapos Emma Stonehttp://www.life.hu/trend/20171106-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-emma-stone.htmlMindenki meglepődött, amikor a hollywoodi színésznő vadonatúj külsővel jelent meg a vörös szőnyegen: szőke bombázóból először vörösre váltott, manapság pedig a ragyogó barna lett az új kedvence. Mesterien változtatja külsejét, igazi kaméleon. Jól tudja, hogy az új hajszínhez, új sminkszínek szükségesek, hogy átütő legyen a megjelenése. Lesd el a születésnapos Emma Stone szépségtrükkjeit! Trend--Heti trendjelentés: Naomi Campbell sokkolta a rajongóithttp://www.life.hu/trend/20171102-heti-trendjelentes-szerepel-benne-naomi-campbell-reese-witheerspoon-mila-kunis.htmlA héten egész Amerika halloweenlázban égett. A beöltözős partik voltak az elmúlt napok legizgalmasabb eseményei, de ezeken túl is volt néhány vörös szőnyeges esemény, ahol a fekete outfitek domináltak. Mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Őszi és téli kabátok 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171031-oszi-teli-kabatok-10-ezer-forint-alatt.htmlEgy kis keresgélés után egészen meleg, bélelt télikabátokat is találhatsz 10 ezer forint alatt, bár kétségtelen, hogy ebben az árkategóriában sokkal több a vékonyabb, rövidebb fazon. Mutatjuk is a lehetőségeket! TrendOrigoSminktrendek a divathetekről http://www.life.hu/trend/20171017-sminktrendek-a-divathetekrol.htmlA divatesemények mindig újraértelmezik a tegnapot, és előremutatóan a holnaputánra fókuszálva mentik át a korábban megszokott rutinjainkat. Idén ősszel is új textúrák, színek és formák láttak napvilágot, amiktől felpezsdült a divatélet. Nézzük meg közelebbről, milyen trendek uralkodnak most sminkfronton. Trend--Inspirálódj a Disney-mesék világából: bazár!http://www.life.hu/trend/20171016-inspiralodj-a-disney-mesek-vilagabol.htmlA sikeres világmárkák imádják a Disney-hősöket, nem csoda, hogy évről évre előrukkolnak egy mese inspirálta kollekcióval. Mutatunk is néhány izgalmas terméket az elmúlt évekből. TrendOrigoRuhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.