Hétvégén tartották a Hollywood Film Awards díjátadó gálát, ami egyrészt elindította az Oscar-esélyesek névsorát illető találgatásokat, másrészt pedig több emlékezetes - sajnos rossz értelemben - divatpillanatot is tartogatott azok számára, akik nemcsak a filmek szerelmesei, hanem a vörös szőnyeges bevonulásoké is.  

Az eseményre Dakota Jonson és Elizabeth Olsen is nadrágkosztümben jelent meg. Dakota piros, hosszított fazonú zakója nem volt a legjobb választás, nagyon öregítette a színésznőt. Az Olsen-ikrek húga szuperül festett ebben a fekete kosztümben, habár sminkben valami mást választittunk volna, hogy ne legyen ennyire sötét az összhatás. 

Dakota JohnsonForrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard
Elizabeth OlsenForrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard

Kate Winslet is nadrágban, pontosabban overálban vette át a legjobb színésznőnek járó díjat, amit a legújabb Woody Allen filmben nyújtott alakításáért kapott. A színésznő felül csipkés ruhája szintén egy kissé öregítette az egyébként csodaszép Kate-et. 

Kate WinsletForrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard

Nadrágban jelent meg az énekesnő, Mary J. Blige is, aki felülre egy áttetsző, egy kevés gyöngyhímzéssel díszített felsőt választott. Az áttetsző anyag alatt pedig egy méretes, ráadásul a bőrszínétől jócskán elütő mellbimbótapaszt viselt, ami kissé közönséges hatást keltett.

Mary J. BligeForrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff
Mary J. BligeForrás: AFP/Tara Ziemba

Ezúttal Eva Longoria sem a legjobb formáját hozta. A színésznő, aki általában ragyogni szokott a hasonló eseményeken, most egyáltalán nem tűnt ki a tömegből.

Eva LongoriaForrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

A szintén elbűvölő Margot Robbie outfitje is csalódást keltő volt. Legutóbb is rossz véleménnyel voltunk a stílusához nem igazán illeszkedő virágos kreációról, és ezt a mostani sem lett a kedvencünk. A virágminta, a fekete rátétek és a fehér szalag sehogy sem állnak össze.

Margot RobbieForrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

Amy Adams, akit szintén nagyon nagyra tartunk színésznőként, egy igazán tündöklő estélyit választott. Kicsit talán furcsa ezzel a zakóval kiegészítve, és a színésznő pocakját is kiemeli kissé a testhezálló szabás.

Amy AdamsForrás: Getty Images/2017 Getty Images/Neilson Barnard

Angelina Jolie a tőle megszokott szabásvonalú estélyit választotta az eseményre, jól állt neki az ezüstösen csillogó ruha, amihez a már jól ismert dögös piros rúzst tette fel.

Angelina JolieForrás: AFP/2017 Getty Images/Neilson Barnard