Ma ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését!

Meztelenkedés

Nem volt még 20 éves, amikor levetkőzött az Oui és a Penthouse magazinoknak. Előbbibe még ízlésesebb, utóbbiba teljesen meztelen, mindenbe betekintést pillantó képek is kerültek. 

 

Biciklisnadrágos estélyi

Nem lehet minden divatbakit ráfogni a 80-as évekre. Demi Moore 1989-es Oscar-gálán viselt ruháját sem. Ez a darab azóta is a legroszabb vörös szőnyeges ruhák között szerepel az összeállításokban. A biciklisnadrágra hátul ráerősített szoknyarész valóban elég különc választás volt.

Biciklisnadrág mint estélyiruha - Demi kreativitása nem ismer határokatForrás: Getty Images

Melltartómentes korszak

A 90-es évek elején Demi Moore melltartómentes korszakát élte. Rendszerint a vakuk villogásában áttetszővé váló fekete ruhák alatt nélkülözte a fehérneműt, így jó pár mellbimbóvillantás írható ezen évek számlájára. 

Képek a melltartómentes korszakbólForrás: Getty Images

Várandósan meztelenül

Soha senkitől nem láttunk ilyet korábban, azóta viszont rengeteg sztár, közöttük magyarok is bevállalták lenge öltözetben, vagy éppen meztelenül, hogy terhesen fotózzák őket. Demi Moore úttörő fotója a Vanity Fair 1991-es augusztusi számának címlapján jelent meg.

Demi Moore meztelenül és terhesen a Vanity Fair címlapjánForrás: Vanity Fair

Sztriptíz

A Sztriptíz című film érdekes mérföldkő a színésznő életében. Maga a film is tragikus volt, így jöttek is sorban az Arany Málna-díjak. A többször is szexi fehérneműre vetkőző Demit viszont örömmel nézték rajongói, ráadásul ez volt az első film, amiért elképesztő sztárgázsit kapott. A 12,5 millió dolláros összeg a legmagasabb fizetés volt, amit addig színésznőnek fizettek egy szerepért.

Kopaszság

Ridley Scott 1997-ben készült G.I. Jane című filmjében borotválta kopaszra a fejét Demi Moore. Kultikus filmtörténeti pillanat lett!

Forrás: Youtube
A 10 legszexibb celebnő, aki kopaszsággal sokkolta a világot
Hollywoodban rengeteg színész- és énekesnő próbálta ki a rövid hajat, és néhányan még az egészen tüsi rövidet, sőt, a kopaszságot is bevállalták. Sokaknak ráadásul elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás. Fotók!

 

A nagy visszatérés

A G.I.Jane után kissé háttérbe vonult a színésznő, hogy aztán a 2003-ban bemutatott Charlie Angyalai második részében bombaformában térjen vissza. Nem is csoda, hogy bikinire vetkőztették a színésznőt, mindenki megdöbbent, mennyire jól néz ki 40 évesen.

A második tinédzserkor

Az egykori álompár, Demi Moore és Bruce Willis 2000-ben váltak el, 2003-ban pedig mindenki legnagyobb megdöbbenésére a színésznő Ashton Kutcherrel kezdett randizni. Kis túlzással a fia is lehetett volna, hiszen 16 év korkülönbség van közöttük. Demi láthatóan kivirult, megfiatalodott ezekben az években, habár néha túllőtt a célon a túlságos is merész ruháival. Ashtonnal később összeházasodtak, 2011-ben azonban bejelentették, hogy elválnak.

Demi Moore és Ashton Kutcher - a 16 év korkülönbség ellenére -  több évig párt alkottakForrás: Getty Images

Plasztika

Ahogy minden hollywoodi színésznőt, úgy Demi Moore-t is utolérte a plasztikázás ideje, és a lesifotósok elől ez sem marad rejtve. Az elmúlt években többször is mimikátlan, szoborszerű arccal kapták lencsevégre.

Demi Moore is plasztikai sebészethez folyamodott, hogy felvegye a harcot az idő múlásávalForrás: Getty Images

Foghullás

Demi Moore idén nyáron posztolt fogatlan mosolya mindenkit sokkolt. Sokan csak tréfának gondolták, de kiderült, hogy a stressz miatt valóban kihullott a színésznő első két foga. Ha már így alakult, Demi nem szégyellte, és fel is hívta a figyelmet arra, hogy a stresszbetegségek milyen komoly veszélyt jelentenek.

Így nézett ki Demi fog nélkülForrás: NBC