A 10 legszexibb celebnő, aki kopaszsággal sokkolta a világot

Forrás: Youtube -
modell színésznő kopasz Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban rengeteg színész- és énekesnő próbálta ki a rövid hajat, és néhányan még az egészen tüsi rövidet, sőt, a kopaszságot is bevállalták. Sokaknak ráadásul elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás. 

Natalie Portman

"Mindig is szerettem volna kopaszra borotváltatni a fejem, de az új filmem miatt most végre ürügyem is van rá" – nyilatkozta annak idején a színésznő a V, mint Vérbosszú című mozi beharangozóján. Kopaszság ide vagy oda, a színésznőnek annyira szép arca van, hogy ez is jól állt neki.

Forrás: AFP

Cate Blanchett

A színésznő szerint igencsak felszabadító kopasznak lenni, éppen ezért ő már többször is letolta a haját. Először egyébként A gyilkosok is a mennyországba mennek című film főszerepéért vált meg a hajától.

Forrás: Youtube

Angelina Jolie

Már annyira régen volt, hogy mi szinte el is felejtettük Angelina Jolie tüsihajas korszakát. A 90-es években pedig egy ilyenje is volt a manapság hosszú hajjal hódító színésznőnek.

Forrás: Northfoto

Charlize Theron

Sean Penn exe a sok díjat elnyert Mad Max legújabb része kedvéért vállalta a kopaszságot, amivel dögösen mutatott a filmvásznon.

Forrás: Youtube

Cynthia Nixon

A Szex és New York Mirandája egy Broadway-darab kedvéért tolta le a haját. A színdarabban Vivian Bearing irodalomtudóst alakította, aki rákos lett. A színésznő egyébként maga is küzdött a betegséggel 2006-ban.

Forrás: AFP

Demi Moore

Ki ne emlékezne a klasszikus jelenetre, amikor a J.I.Jane sztárjaként Demi Moore belóg egy fodrászatba, és letolja hosszú haját? Azért annyira nem jött be neki, hogy utána ne növessze újra hosszú haját, pedig nem is állt neki rosszul.

Forrás: Youtube

Britney Spears

Az egykori tinibálvány 2007-ben ért mélypontra, ekkor borotválta le a haját, ami után sokáig pszichológiai problémáiról cikkeztek a lapok.

Forrás: Northfoto

Sigourney Weaver

Szintén egy filmszerep, az Alien kedvéért lett kopasz Sigourney Weaver is, aki Ellen Ripley-t játszotta a kultdarabban.

Forrás: Youtube

Jessie J

Kleopátra-frizurával ismertük és szerettük meg, de kopaszon is rajongtunk érte. Az énekesnő élő tévéadásban vált meg a hajától, amivel egyébként 75 millió forintot gyűjtött a szegények részére.

Forrás: AFP

Sinead O'Connor

Már-már védjegyévé vált a kopaszsága, amit a 90-es évek legelejétől 2010-ig hűen tartott is. A borotvált haja igazi lázadásnak számított akkoriban, de az biztos, hogy sikerült is kitűnnie a tömegből.

Forrás: Youtube

Ki a legszebb kopaszon?

Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!http://www.life.hu/trend/20160628-nyari-arcapolasi-rutin.htmlNyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! TrendOrigo10 stíluslecke, amit a Szex és New Yorkból tanultunkhttp://www.life.hu/trend/20160628-stilusleckek-amiket-a-szex-es-new-yorkbol-tanultunk.htmlKözel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei. Trend--Amikor beáll a dagonya, avagy így fesztiválozz esőbenhttp://www.life.hu/trend/20160628-igy-fesztivalozz-esoben.htmlNaná, hogy mindenki verőfényes napsütésben szeret a legjobban fesztiválozni, de sajnos nem mi alakítjuk az időjárást, így néhanapján egy jó nagy vihar beleszólhat a terveinkbe. De ekkor sem kell megijedni, csak készülni kell előre. TrendOrigoŐk a fesztiválok legdögösebb magyar sztárjai! Lesd el a stílusukat!http://www.life.hu/trend/20160627-fesztivalos-stilustippek-magyar-celebektol.htmlA fesztiválszezont természetesen a magyar celebek is imádják. Mi pedig imádjuk a stílust, amit ezeken a nyári bulikon hoznak. Íme, kedvenc magyar sztárjaink dögös, vagány és laza szettekben. TrendOrigoSzínek, minták, feliratok – Nyári nadrágok és pólók 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160623--szines-mintas-feliratos-nyari-nadragok-es-polok-10000-forint-alatt.htmlEgy csodás, színpompás vagy vagány, feliratos póló és egy mintás nadrág alapdarab nyárra. Nézzük a kedvenceinket 10 ezer forint alatt. Trend--Fesztiválra fel! Válogass a bohém, laza és vagány holmik közötthttp://www.life.hu/trend/20160622-ezek-a-legdogosebb-fesztivalszettek.htmlBohémság, lazaság, szabadság, semmi kötöttség – erről szólnak a fesztiválok. És milyen jó, amikor ez a nyári életérzés a ruhánkon is tükröződik! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.