A hónap sminktrükkje: újra hódít a színátmenet

Forrás: Instagram/neztheartist -
szépségápolás smink sminktrükk szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb őrület idén ősszel az ombre ajakfestés. Kimeríthetetlen variációkban próbálhatod ki, ráadásul tökéletes parti megjelenésed lehet általa. Az biztos, hogy egyből a figyelem középpontjába találhatod magad.

A szezon legizgalmasabb árnyalatai között találd meg a kedvenceidet. A rubinvörös, az erdei bogyós gyümölcsök árnyalatai, a fukszia, a magenta pink, a vadszilvakék, az Iris kék, a fekete, a mély padlizsánközött válogathatsz. Az ombre ajakfestés lényege, hogy a sötétlilákat keverd harmonizáló, világosabb árnyalatú ajakrúzsokkal.

Ombre ajakfestés Forrás: Instagram/neztheartist

Érdemes folyékony, mattra száradó ajakrúzsokkal elkészíteni az ombre festést, mert sokkal tartósabb és nem folynak össze az árnyalatok.

Ha optikailag teltebb ajkakat szeretnél, akkor először tegyél fel egy sötétebb árnyalatot az ajkad egészére, majd az ajkaid közepére satírozz egy harmonizáló világosabb árnyalatot. Ennél is teltebb hatást érhetsz el, ha a száradás után felfényezed egy ultra csillogó szájfénnyel. Káprázatos lesz a végeredmény! A színátmenetes ajkak elkészítésének egy másik módja, ha egységesen felteszed kedvenc árnyalatodat, hagyod megszáradni és az ajkak közepébe irizáló, szikrázó highlighter csempészel.

Újra hódítanak a színátmenetes ajkak Forrás: Instagram/depechegurl

Ha keskenyíteni szeretnéd ajkaidat, akkor csak meg kell fordítani a tónusokat, azaz tegyél fel egy világos árnyalatú ajakrúzst, majd egy harmonizáló sötét árnyalatot satírozz az ajkaid belső felére szép átmenettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.