A legújabb őrület idén ősszel az ombre ajakfestés. Kimeríthetetlen variációkban próbálhatod ki, ráadásul tökéletes parti megjelenésed lehet általa. Az biztos, hogy egyből a figyelem középpontjába találhatod magad.

A szezon legizgalmasabb árnyalatai között találd meg a kedvenceidet. A rubinvörös, az erdei bogyós gyümölcsök árnyalatai, a fukszia, a magenta pink, a vadszilvakék, az Iris kék, a fekete, a mély padlizsánközött válogathatsz. Az ombre ajakfestés lényege, hogy a sötétlilákat keverd harmonizáló, világosabb árnyalatú ajakrúzsokkal.

Ombre ajakfestésForrás: Instagram/neztheartist

Érdemes folyékony, mattra száradó ajakrúzsokkal elkészíteni az ombre festést, mert sokkal tartósabb és nem folynak össze az árnyalatok.

Ha optikailag teltebb ajkakat szeretnél, akkor először tegyél fel egy sötétebb árnyalatot az ajkad egészére, majd az ajkaid közepére satírozz egy harmonizáló világosabb árnyalatot. Ennél is teltebb hatást érhetsz el, ha a száradás után felfényezed egy ultra csillogó szájfénnyel. Káprázatos lesz a végeredmény! A színátmenetes ajkak elkészítésének egy másik módja, ha egységesen felteszed kedvenc árnyalatodat, hagyod megszáradni és az ajkak közepébe irizáló, szikrázó highlighter csempészel.

Újra hódítanak a színátmenetes ajkakForrás: Instagram/depechegurl

Ha keskenyíteni szeretnéd ajkaidat, akkor csak meg kell fordítani a tónusokat, azaz tegyél fel egy világos árnyalatú ajakrúzst, majd egy harmonizáló sötét árnyalatot satírozz az ajkaid belső felére szép átmenettel.

Ha nagyon izgalmas hatásra vágysz és nem szeretnéd sem nagyítani, sem kicsinyíteni ajkaidat, akkor a következő módszert próbáld ki! Tedd fel ajkaidra a kedvenc, őszi árnyalatú, részegítően szenvedélyes ajakrúzsodat, majd az ajkad sarkainál satírozd bele szép átmenettel a vadszilvakék ajakrúzst. Vibrálóan dögös lesz tőle az alapszín is és tényleg különleges megjelenést kölcsönöz ajkaidnak ez a kis trükk. Kalandra fel, új izgalmak várnak!