A mindig mosolygós szőke híresség egyre forróbb képeket mutogat a követőinek. 

A szexi szépség nemrég azzal robbantotta fel az internetet, hogy 65 évesen újra visszaszállt a szexiparba. Persze már nem annyira komolyan, mint régen, ugyanis felnőtt filmeket már nem vállal, de vetkőzős műsorokat igen. 

Ezt követően pillanatok alatt felborzolta a kedélyeket, mikor egy közel 40 évvel ezelőtti képet mutatott a követőinek. A felvétel természetesen egy meztelen kép, amin jól látszik Ilona ragyogó szépsége, és a csodás alakja. 

Most pedig egy újabb fotóval kápráztatta el a rajongóit, ezúttal el egy mellmutogatós felvétellel. A poszt igen sokat sejtető, de még a jó ízlés határain belül mozog. Éppen ezért nem csoda, hogy már ezer kedvelés felett jár. 

Estate caliente #fotografia #fany #instagood #followme #follow #like4like #likeforlike #fashion #dress #love #cicciolina #ilonastaller #stallerilona #

Cicciolina Ilona Staller (@cicciolina_official) által megosztott bejegyzés,

 

Pornókazettáját posztolta Cicciolina (18+)
Egykori erotikus kazettájának borítóját posztolta Cicciolina a hivatalos Instagramjára. Az 1987-es felvételen Ilona egy 38 éves férfivel csókolózik az ágyban. Nem csoda, hogy a követői imádják ezt a gyöngyszemet.