Így szexizett 27 évesen Cicciolina: fotó

modell fotó szexi meztelen Staller Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina szépsége vitathatatlan: nem hiába voltak oda érte a férfiak egész életében. 

A sztár nemrég még azzal borzolta a kedélyeket, hogy 65 évesen visszatért a szexiparba, és újból vállal szerepeket. Korábban azt mondta, felhagy a felnőttfilmezéssel, és mint kiderült, filmekben való szereplést továbbra sem tervez, viszont különböző topless műsorokat újból szívesen ad.

Az is sokakat megdöbbentett, mikor egy fiatalkori pornókazettáját posztolta ki a közösségi oldalára, bár ez is azt mutatja, hogy Cicciolina egyáltalán nem bánja a múltját, sőt, még büszke is rá. Most pedig egy szexi fotó jelent meg az Instagramján, 1979-ből.

A szőkeség ekkor mindössze 27 éves volt, nőiségének legszebb éveiben. Nem csoda, hogy mindenki kapkodott utána, és szinte még a nők is szerelmesek voltak belé. Tökéletes alak, telt idomok és karcsú vonalak jellemezték Cicciolina megjelenését.

Kiakadtak a rajongók Cicciolina börtönbüntetése miatt

Cicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték. Az egykori pornós a közösségi oldalán reagált a rajongók üzenetire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.