Király Viktor és Anita úgy döntöttek, a hajtós időszak után kicsit elutaznak, hogy nyugodt körülmények között lehessenek együtt. 

Ahogy azt már megírtuk, a múlt hétvégével véget ért a Sztárban sztár, melynek első helyezettje Horváth Tamás lett. A győztes a Life.hu-nak exkluzív interjút is adott, amelyben az élményeiről, a versenyről és a versenytársairól is mesélt. 

A játék ezüstérmese Király Viktor lett, aki szintén nagyon sokat dolgozott azon, hogy mindig jó formában legyen a színpadon. Éppen ezért nem csoda, hogy a vetélkedő vége után nem sokkal azt látni a közösségi oldalán, hogy egy reptéren mosolyog a kedvesével, Anitával. 

Láthatóan nagyon izgatottak már a közös utazás miattForrás: Instagram

Az első megjelent képek igen titokzatosak voltak, nem lehetett eldönteni, hogy vajon hová is utazhatnak a szerelmesek, de aztán egy későbbi mystory fotóból kiderült, hogy a cél Tel-Aviv volt. A felvételt nézve ott igen szép az időjárás, így bizonyára sokan irigylik őket. 

Csodás fotó Tel-AvivbólForrás: Instagram
Újra szerelmes Király Viktor
Fél évvel ezelőtt szakított Viktor Nagy Rékával, akivel fél évig alkottak egy párt, és most úgy tűnik, újra rátalált a szerelem. Legalábbis az instaképe nagyon erről árulkodik. Ugye?