Király Viktor és szerelme elhagyták az országot: fotó!

külföld utazás kikapcsolódás énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és Anita úgy döntöttek, a hajtós időszak után kicsit elutaznak, hogy nyugodt körülmények között lehessenek együtt. 

Ahogy azt már megírtuk, a múlt hétvégével véget ért a Sztárban sztár, melynek első helyezettje Horváth Tamás lett. A győztes a Life.hu-nak exkluzív interjút is adott, amelyben az élményeiről, a versenyről és a versenytársairól is mesélt.

A játék ezüstérmese Király Viktor lett, aki szintén nagyon sokat dolgozott azon, hogy mindig jó formában legyen a színpadon. Éppen ezért nem csoda, hogy a vetélkedő vége után nem sokkal azt látni a közösségi oldalán, hogy egy reptéren mosolyog a kedvesével, Anitával.

Láthatóan nagyon izgatottak már a közös utazás miatt Forrás: Instagram

Az első megjelent képek igen titokzatosak voltak, nem lehetett eldönteni, hogy vajon hová is utazhatnak a szerelmesek, de aztán egy későbbi mystory fotóból kiderült, hogy a cél Tel-Aviv volt. A felvételt nézve ott igen szép az időjárás, így bizonyára sokan irigylik őket.

Csodás fotó Tel-Avivból Forrás: Instagram

Újra szerelmes Király Viktor

Fél évvel ezelőtt szakított Viktor Nagy Rékával, akivel fél évig alkottak egy párt, és most úgy tűnik, újra rátalált a szerelem. Legalábbis az instaképe nagyon erről árulkodik. Ugye?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.