Óriásit esett a kifutón Ming Xi, modell: videó!

modell kifutó baki Victoria's Secret esés Ming Xi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ming Xi számámra a legutóbbi kifutós szereplés igen kellemetlenre sikeredett, hiszen hatalmasat esett a világ szeme láttára. 

Ming Xi egy kínai származású modell, aki rengeteg alkalommal bizonyította már a tehetségét, így nem meglepő, hogy a Victoria's Secret kifutójára is felléphetett. Ám a szexi szépség számára nem éppen úgy alakult a szereplés, ahogy szerette volna.

Ming Xi ugyanis egy hatalmasat esett a kifutón vonulás közben, amit természetesen mindenki látott. Ezt pedig csak súlyosbította, hogy a színpadon viselt szerkója miatt még több tekintet szegeződött rá egyébként is: egy óriási fehér leplet húzott maga után, miközben egy faághoz hasonló dekoráció állt ki a háta mögül.

Az esést hatalmas sikítás követte a nézőtérről, a szépség pedig gyorsan felpattant, és igazgatni kezdte a jelmezét. Nagyon kellemetlen lehetett, de Ming igazán profin viselkedett. - írta meg a Mashable.

A tökéletes arcbőr 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20171121-a-tokeletes-arcbor-tiz-titka.htmlA tökéletes arcbőrt elérni nem lehetetlen, csupán napi szintű odafigyelést, gondoskodást igényel. Hosszú távú befektetés, és érdemes minél korábban elkezdeni! TrendOrigoMaria Luciotti meztelenül mászkált egy plázában: videó! http://www.life.hu/trend/20171121-meztelenul-plazazott-maria-luciotti.htmlMaria Luciotti kimaxolt a szexizés fogalmát: teljesen mezteneül járt fel és alá egy bevásárló központban. Csak egy sapka, egy sál és cipő volt rajta. TrendOrigoModellek, akik várandósan léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171117-varandos-modell-kismamak-a-kifuton.html2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. TrendOrigoBugyit villantott a színpadon Keresztes Ildikó http://www.life.hu/trend/20171121-megmutatta-bugyijat-a-szinpadon-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó még mindig elképesztően jól néz ki. TrendFotó: Mudra László - OrigoHófehér ruhában tündököl Lagzi Lajcsi lánya, Bogihttp://www.life.hu/trend/20171120-hofeher-ruhaban-tundokol-lagzi-lajcsi-lanya-bogi.htmlSzalagavatója volt Lagzi Lajcsi gyönyörű lányának, Boginak, aki hófehér ruhájában mindenkit lenyűgözött. TrendOrigo30 ezer forintból kellett ruhát vásárolniuk a luxusfeleségeknek: turkálóban is jártakhttp://www.life.hu/trend/20171120-30-ezer-forintbol-kellett-ruhat-vasarolniuk-a-luxusfelesegeknek.htmlKomoly megpróbáltatás elé néztek a luxusfeleségek: 30 ezer forintból kellett összeválogatniuk egy stílusos szettet Lakatos Márk műsorában. Így életükben először a használt ruhaüzletekbe is be kellett térniük, és vissza is kellett vinniük azt a ruhát, amire nem futotta. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.