A mai társadalom hajlamos leírni az idősödő korosztályt, akik közül pedig rengetegen bizonyítják, hogy az élet nem áll meg 50 felett sem, sőt! Mutatunk is közülük néhányat!

Philippe Dumas - 61 éves

Philippe Dumas 60 évesen kezdett el szakállat növeszteni, ez pedig megváltoztatta az életét, hiszen a Párizsban élő francia férfi ennek köszönhetően lett divatmodell. „Csak viccből döntöttem úgy, hogy szakállat növesztek, és azt hittem, katasztrofális lesz, de végül mindenkinek tetszett, ráadásul annyiszor mondták, hogy jól néz ki, hogy rájöttem, talán modellkednem kellene" – mondta Dumas, aki tényleg megpróbálta, és óriási sikere lett. A 61 éves férfi eredetileg egyébként jogot végzett, de helyette inkább a film- és reklámiparban helyezkedett el, innen pedig a modellkedés lett a következő állomás.

Philippe DumasForrás: Instagram/dumphil

Eric Rutherford - 50 éves

Korábban színészként dolgozott, többek között a Pasik és csajok és a Könnyű préda című filmekben játszott egy-egy kisebb szerepet. Később modellé avanzsált, és ebben találta meg igazán önmagát. Eric nagy gondot fordít az egészséges életmódra, sokat edz, és egészségesen étkezik. Mottója szerint kedvességgel és figyelmességgel mindennél többre viheti az ember az életben.

Eric RutherfordForrás: Instagram/mr.rutherford

Wang Deshun - 81 éves

Az 1936-os születésű Wang Deshun a 2015-ös őszi–téli divathét alkalmával vált világhírűvé. Sokan egy múló internetes szenzációként könyvelték el a felbukkanását, de Deshun csak legyint a negatív hangokra. Wang Deshun az élő példa arra, hogy soha semmit nem késő elkezdeni az életben, hiszen ahogy ő is vallja: „A kor csak egy szám." De nem akarunk a levegőbe beszélni, úgyhogy olvassátok el, hányszor kezdett újba élete során a 80 éves modell: „24 évesen színházi színész voltam. 44 évesen kezdtem el angolul tanulni. 49 évesen saját pantomimtársulatot alapítottam, majd Pekingbe mentem, ahol vándormadár lettem. Itt mindent az alapoktól kezdtem, semmi sem fűződött a nevemhez. 50 évesen mentem először edzőterembe, és elkezdtem sportolni. 57 évesen visszamentem a színpadra, és létrehoztam a világ egyedülálló művészeti ágát, amit élőszobor-performansznak hívnak. 70 évesen lendültem bele igazán az edzésbe. 79 évesen kerültem először a kifutóra. Idén 80 éves vagyok, és még mindig rejlik bennem valami. Még mindig vannak elérendő álmaim. Higgyetek nekem, fel kell tárni a lehetőségeket. Amikor arra gondolsz, hogy túl késő. légy óvatos, és ne engedd, hogy ez legyen az ürügy arra, hogy feladd. Senki sem tarthat vissza a sikertől, csak saját magad. Amikor ideje, hogy ragyogj, ragyogj mindennél jobban."

Wang DeshunForrás: AFP

Chuando Tan - 51 éves

Közel nagypapakorú, mégis dögös húszonévesnek néz ki Chuando Tan, a fotóssá előlépett modell. A szingapúri férfi valójában 50 éves, amit joggal tartanak követői hihetetlennek: nemcsak elképesztően jó teste van, de az arca is fiatalos. Sehol egy ránc vagy ősz hajszál. Fiatalságának titka saját bevallása szerint a hainani csirke, aminek szívesen elkérnénk a receptjét. 

Chuando TanForrás: Instagram/chuando_chuandoandfrey

Garrett Swan - 48 éves

Különböző televíziós show-k műsorvezetőjeként vált ismertté a jóképű férfi, aki manapság rengeteg projekten dolgozik. A televíziózást ugyan a háta mögött hagyta, modellként még most is rengeteg felkérést kap, közben pedig egy New York-i cég igazgatója. Az utazásnál és a fürdőruháknál viszont semmit sem imád jobban, így az öltönyös képek mellett leginkább fürdőnadrágos képeket találhatsz róla közösségi oldalain.

Garrett SwannForrás: Instagram/thegarrettswann

Aiden Brady - 51 éves

Az eredetileg Aiden Shaw névre keresztelt férfi 2011 óta modellkedik. Ebben az időben éppen angol tanárként dolgozott Barcelonában, miután már jónéhány területen kipróbálta magát. Mielőtt felfedezték modellként,a  művészetkedvelő Aiden dolgozott íróként, zenészként, de még a pornófilmek világába is tett egy kis kitérőt. Az 1990-es években nagyjából 50 homoszexuális pornófilmet készített, és még díjat is nyert. A 90-es évek végén komoly fordulóponthoz érkezett. Miután autóbalesetet szenvedett, otthagyta a filmezést, hamarosan azonban kiderült, hogy HIV fertőzött. Sok pályatársával ellentétben ezek után nem indult el a lejtőn az élete. Megrázta magát és új karriert kezdett modellként, a múltját pedig nem rejtegeti, ma is sokat segít olyan szervezeteknek a munkájában, akik HIV poziítv emberekkel foglalkoznak. 

Aiden BradyForrás: Instagram/mr_aidenbrady

Anthony Varecchia - 54 éves

Az ezüstróka szintén modellként dolgozik, de számára az a legfontosabb, hogy a közösségi médián keresztül inspirálja a követőit, legyenek azok fiatalok vagy idősebbek. Legjobb tulajdonságának a karizmáját, stílusát és önbizalmát tartja. Anthony idén saját divatmárkát alapított.

Anthony VarrecchiaForrás: Instagram/anthony.varrecchia
Mi a titkuk? Ők a legstílusosabb nők 75 és 100 között
Bizony, 75 és 100 között is van élet, ráadásul nem is akármilyen. Ha a jó egészség megadatik, ebben a korban is lehet szárnyalni, kibontakozni, stílusosnak lenni, és ünnepelni az életet. Íme, 6 nő, akik éppen így tesznek!