A melegítő már egészen mást jelent, mint a 80-as, 90-es években. Már közel sem egy bénácska ruhadarabról van szó, amit ciki visszanézni a képekről. Trendi viselet lett belőle, a street style elengedhetetlen alapdarabja. Most megmutatjuk, hányféle stílusban viselik manapság a celebek az egykoron nevetség tárgyává lett melegítőt.

A klasszikus

A klasszikus stílus képviselője Selena Gomez és Cara Delevingne. Mondhatjuk, hogy ők rendeltetésszerűen, vagyis a sportos vonalon belül viselik a melegítőt. A sportcipő mellett azért egy trendi napszemüveget mindketten feldobtak.

Selena Gomez (balra), Cara Delevingne (jobbra)Forrás: Northfoto

A retró

A retrón ezúttal nem a susogós melegítőket értjük, hanem a nagyon is bő nadrággal szabott darabokat. Nemrégiben ilyet viselt például Paris Hilton és Celine Dion is, akik nem is néztek ki stílusosan ezekben a viseletekben. 

Paris Hilton (balra), Celine Dion (jobbra)Forrás: Northfoto

 A kontrasztos

Ez már egy modernkori újítás, miszerint egy-egy igazán nőies ruhadarabbal is fel lehet dobni a melegítőt. Kendall Jenner a bundára, Khloe Kardashian a magassarkúra szavazott. 

Kendall Jenner (balra), Khloe Kardashian (jobbra)Forrás: Northfoto

A fashionista

A legdögösebb módja a melegítő viselésének, és csak azoknak sikerülhet, akiknek igazán jó stílusérzékük van. Ebben az esetben ugyanis nem egy kontrasztos darabtól válik egyedivé és kifinomulttá, hanem az egész outfit összhangjától. Nézd csak meg Jourdan Dunn és Gigi Hadid szettjét!

Jourdan Dunn (balra), Gigi Hadid (jobbra)Forrás: Northfoto, AFP

A mintás

Sok esetben az egész outfitben a márkamegjelölés dominál, de van olyan, aki számára fontosabb például a minta. Rihanna unikornis színekben pompázó melegítője és Rita Ora bántóan virágos választása is ilyen. 

Rihanna (balra), Rita Ora (jobbra)Forrás: Northfoto

A királynői

Egy királynő akkor igazi királynő, amikor ragyogó megjelenése egy melegítőben is érvényesül. Elég egy pillantást vetni Katalinra, akit egyébként eddig nem sokszor láthattunk ennyire laza viseletben. Korábban a londoni olimpiai idején, nemrégiben pedig egy teniszközpontban játszott a gyerekekkel melegítőruhában.

Katalin hercegnéForrás: Getty Images
Retró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai
A legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra. Nézd meg a fotókat itt!