Retró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai

fashion week öltözködés 90-es évek 80-as évek retró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra.

Mom jeans

A sztreccses anyagú magasderekű farmerok után visszatértek a répafazonú szabások is, amiket most a fiatal modellnemzedék tagjain is láthatunk, például Gigi Hadidon és Kendall Jenneren.

Gigi Hadid, Kendall Jenner Forrás: Northfoto

Melegítők

Ha nem is a susogós anyagúak, de a melegítők bizony visszatértek, és most nem csak otthon, a négy fal között, hanem az utcán, akár magassarkúval is viselhetőek, főleg ha Adidas. Íme, Khloe Kardashian és Bella Hadid.

Khloe Kardashian, Bella Hadid Forrás: Northfoto

Sportmárkák

A Filában pózoló Beyoncé egyértelművé tette, hogy nemcsak a legnagyobb márkák, hanem a 20. század után a futottak még kategóriás márkák is visszatérhetnek. De nemcsak őt, hanem például Sofia Richie-t is lekapták már Filában.

Sofia Richie, Beyonce Forrás: Northfoto

Hosszú zokni

Miután mindenki így hordta a zokniját, egyszerre a legcikibb dologgá vált, majd újra visszatért, mint a világ legtrendibb dolga. Rihanna még visszafogottabban, Kristen Stewart már durván nyomja.

Rihanna, Kristen Stewart Forrás: Northfoto

Övtáska

Gyerekkorunk kedvence a hosszú zoknihoz hasonlóan vált cikivé, hogy aztán 2017-re újfent visszatérjen, és ha már Kendall Jenner és Suki Waterhouse is ezt hordja, akkor nincs mese: menőség a köbön.

Suki Waterhouse, Kendall Jenner Forrás: Northfoto

Zenekari pólók

Habár a rocker arcoknál mindig is menő kedvenc bandájuk pólóját hordani, a street style trendben idén jelent meg újra. Cara Santana és Gigi Hadid így viselik:

Gigi Hadid, Cara Santana Forrás: Northfoto

Trapéz naci

Hazánkban ugyan még nem nagyon mutatkoznak a jelei, de a trapéz bizony visszatért. Victoria Beckhamen például szinte már nem is láthatunk más szabású nadrágot, de a fiatalok, Gigi Hadid és Selena Gomez is megszerették.

Gigi Hadid, Selena Gomez Forrás: Northfoto

7 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 90-es évekből

A 90-es évek elképesztően gazdag azokban a tárgyakban, amelyeken ma már sírva röhögünk, de annak idején megőrültünk értük. Különösen igaz ez az akkoriban kialakult divathóbortokra, amelyek szerencsére örökre a 90-es években maradtak. A fotókért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.